خانه
229K

لذت آشپزی

  • ۲۳:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    فلفل دلمه شکم پر

    این بار فلفل دلمه ای شکم پرتان را در فر

    مواد لازم برای فلفل دلمه شکم پر:

     برنج سفید نپخته ۱ فنجان

     آب  ۲ فنجان

    مواد لازم برای تهیه سس فلفل دلمه شکم پر :

    پیاز خرد شده  ۱ عدد

     روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

    سس مارینا ۲ فنجان

     عصاره گوشت  ۱ فنجان

    سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری

    فلفل دلمه قرمز خرد شده یک چهارم قاشق چایخوری

    مواد لازم برای داخل فلفل دلمه شکم پر :

    گوشت بدون چربی  ۵۰۰ گرم

    سس تند ایتالیایی ۱۰۰ گرم

     گوجه فرنگی خرد شده ۲۸۰ گرم

     جعفری خرد شده یک چهارم فنجان

    سیر له شده ۴ حبه

    نمک ۲ قاشق چایخوری

    فلفل سیاه تازه ۱ قاشق چایخوری

    فلفل هندی چند عدد

    * فلفل دلمه سبز ۴ عدد

    پنیر پارمیسان ۱ فنجان

    * فلفل دلمه سبز (از وسط نصف شده و دانه هایش را دربیاورید)

    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر :

    فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

    یک قابلمه آب روی حرارت بالا گذاشته و اجازه دهید جوش بیاید بعد برنج را داخل آن بریزید. حالا حرارت را کمی کاهش داده و درب ظرف را بگذارید تا برنج نرم شده و مایع جذب آن شود (۲۰ تا ۲۵ دقیقه). برنج پخته را کنار بگذارید.

    پیاز و روغن زیتون را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت دهید. نیمی از پیازهای پخته را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید.

    یک ماهیتابه برداشته و سس مارینا، عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و تکه های فلفل قرمز را درون آن ریخته و برای ۱ دقیقه تفت دهید.

    مخلوط سس را درون سینی فر ریخته و کنار بگذارید.

    گوشت، سس ایتالیایی، گوجه فرنگی، جعفری، سیر، نمک ، فلفل سیاه و فلفل هندی را درون کاسه ای که پیازها را ریخته اید مخلوط کنید. برنج پخته و پنیر پارمیسان را اضافه کرده و هم بزنید. حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل سبز را پر کنید.

    فلفل سبز ها را روی سس گوجه درون سینی فر بچینید. باقی مانده پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده، و روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. ۴۵ دقیقه صبر کنید.

    بعد از این زمان فویل را از روی سینی برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر صبر کنید، تا رنگ گوشت دیگر صورتی نبوده و فلفل سبز نرم شده و پنیر روی آن طلایی رنگ شود.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان