ماهی سالمون را به روش آسیایی ها هم طبخ کنید
مواد لازم برای طبخ سیب زمینی:
روغن کنجد ۲ قاشق غذاخوری سس سیر۱ قاشق چایخوری سس سویا۱ قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چایخوری سیب زمینی نو (به چهار قسمت ببرید)۴۵۰ گرم
مواد لازم
شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری سس سویا ۲ قاشق غذاخوری کره ذوب شده۲ قاشق غذاخوری سرکه برنج ۱ قاشق غذاخورینمکیک چهارم قاشق چایخوریفیله سالمون (با پوست)۴ عددکلم بروکلی۲۲۵ گرم (حدود ۴ فنجان)پیازچه خرد شده۲ عدد
فر را با حرارت ۲۱۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و روی آن اسپری پخت بزنید.
روغن کنجد، سس سیر، سس سویا و نمک (از مواد لازم برای طبخ سیب زمینی) را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و بعد سیب زمینی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سیب زمینی ها را از قسمت پوست آن داخل ظرف چیده و برای ۲۰ دقیقه طبخ کنید. بعد از این زمان آن ها را درآورده و در ظرف کمی جا به جا کنید تا بتوانید ماهی و بروکلی را داخل آن بگذارید.
حالا یک کاسه بزرگ برداشته و شکر، سس سویا، کره، سرکه و نمک را داخل آن مخلوط کنید. دو قاشق از این مخلوط را در یک کاسه متوسط دیگر بریزید. حالا سالمون را به کاسه متوسط گذاشته و خوب بچرخانید. بروکلی ها را هم به کاسه بزرگ ریخته و هم بزنید.
حالا ماهی ها را از قسمت پوست آن داخل ظرف فر چیده و بروکلی ها را هم اضافه کنید. باقی مانده مخلوط هر دو کاسه را روی تمام مواد داخل ظرف فر بریزید و آن ها را برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار بدهید تا ماهی ها خوب بپزند. در آخر پیازچه ها را روی غذا ریخته و سرو کنید.