خانه
1.17M

من شما را به چالش دعوت میکنم!

  • ۱۳:۲۷   ۱۳۹۵/۴/۱۹
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|4830 |2348 پست
    واااای فرک تو با این چالشت تمام شخصیت خفنی که من از خودم سعی کردم بسازم و نابود میکنی
    من یه بار اومدم نخودپلو بپزم قضیه خیلی هم قدیمی نسیت شاید ماله 2 سال پیشه رفتم و از تو فریزر اولین بسته سبز رنگی که بچشمم خوردو برداشتم و خیلی ریلکس گذاشتم یخش آب بشه و سپس درون آب جوش ریختمشان و لختی صبر کردم با محاسبات من و طبق تجربه باید یه نیم ساعت الی 45 دقیقه صبر می کردم تا پزیده شن. طبق پیش بینی 45 دقیقه بعد رفتم ببینم نخود سبزهام در چه وضعین دیدم یه بوی نا آشنایی فضای آشپزخونه رو پر کرده بو هرچی بود بوی نخود پخته نبود رفتم سر قابلمه و با تعجب یه چنتا از محتویات در حال قل زدن قابلمه رو کشیدم بیرون و به فلفل دلمه ای های آب پز شده چشم دوختم . من نمیدونم مامانم واسه چی فلفل دلمه ای خورد کرده فریز کرده بود ولی خودم چرا تو این مدت متوجه نشده بودم اینها نخود نیست فلفل دلمه ایه ؟ اینها یخش باز شده و بعد درون آب ریخته شده.... فرصت تشخیص بود
    به هرحال فلفل دلمه ایهای آب پز شده درون کیسه فریزر به زباله دانی تاریخ پیوست و شما اولین نفراتی هستین که اینو میفهمین
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان