۱۳:۳۰ ۱۳۹۵/۴/۱۹
ASEMANسه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
منم از خودم دعوت بعمل میاورم 😉
من آشپزی رو بعد از ازدواج شروع کردم، یادم هست اولین باری که میخواستم سوپ ورمیشل درست کنم، از اون ورمیشلهایی استفاده کردم که حالت دایره دایره ایی دارند که پیچیده تو همند، منم بدون اینکه اونها رو خرد کنم انداختم داخل سوپ، خلاصه ورمیشلا داخل سوپ باز شده بود و طول هرکدوم به دو سه متر میرسید، موقعی که خواستیم با همسرم شروع بخوردن کنیم اونقدر رشته ها بلند بودن که نه با قاشق نه با چنگال میشد برشون داشت، خلاصه بعد از کلی خنده به این نتیجه رسیدیم که قیچی بیاریم و خردشون کنیم و بعد بخوریم.