خانه
1.19M

من شما را به چالش دعوت میکنم!

  • ۰۹:۴۳   ۱۳۹۵/۸/۱۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    زیباکده
    محسن 125 : 

    خوب و اما سوال من4 :)

    کسی میدونه چطوری میشه فلافل عالی و خشمزه درست کرد ؟

    1- خوب پف کنه 

    2- ترد باشه

    3-خوش طعم باشه 

    4- معده رو اذیت نکنه 

    برای این چالش...خانم ها ...مونامونا ...آرنینا ...الهام ..و حاجیه خانم فاطمه (جی 21 )...رو دعوت میکنم 

    زیباکده

    آخه فلافل پختن هم كار داره آقا محسن 125

    من خودم فلافل رو اينجوري درست مي كنم

     نخود رو خيس ميكنم 2-3روز 

    بعد همراه با 1عدد پياز و 1عدد سيب زميني و چند حبه سير چرخ ميكنم

    و بعد نمك و فلفل فراوون و كمي خيلي كم پودر زنجبيل و زيره (براي گرفتن نفخش )ودر صورت دلخواه 1عدد تخم مرغ 

    موادش رو از قبل آماده ميكنم و در يخچال ميگذارم حدود 2-3 ساعت 

    البته بعضي وقتها اگر مغز نون باگت داشته باشم هم اضافه ميكنم يا آرد سوخاري اما نه زياد 

    بعدم كه سرخ ميكنم ميتونيد با قالب خود فلافل درست كني يا با دست حالت بديد روغنتون هم داغ باشه

    اگر از قالب فلافل استفاده ميكنيد يه ظرف كوچيك آب كنار دستتون بگذاريد قالبتون رو مرتب توي آب برنيد و با قاشق قالب رو پر كنيد و منسجم كنيد اگر قالب تر باشه مواد براحتي توي تابه ميوفته روغنم بايد فراون باشه كه اطرافش راحت سرخ بشه و بعد روي دستمال بگذاريد روغن اضافه گرفته بشه 

    البته اگر ميخواد ترد تر بشه يه مقدار كم بكينگ پودرم ميتونيد بزنيد 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان