خانه
1.18M

من شما را به چالش دعوت میکنم!

  • ۱۱:۰۱   ۱۳۹۸/۲/۸
    avatar
    کاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26995 |15954 پست
    زیباکده
    فرک (Ferak) : من از موراکامی خیلی شنیدم و دوست دارم کتابی ازش بخونم، تو که خوندی بگو چرا اینقدر کتابهاش به شکلی خاص مورد توجه قرار گرفته. مدل نوشتنش چجوریه مگه؟
    زیباکده

    ببین به نظر من سخته که با خوندن یه کتاب در مورد اونهمه محبوبیت و مقبولیتی که توی دنیا داره نظر بدم. بخصوص که میگن کتاب های خیلی مطرح تری هم داره. من یکی از خیلی معروف هاش رو خریدم که اونم بخونم.

    اما در کل به نظر من فضای عمومی حاکم به نوشته هاش مهمترین چیزیه که داره. معمولا خیلی هیجانی نیست اما پر از احساس ها و معماهای واقعی زندگیه که کمتر فرصت میکنی به این بخش از خودت و زندگی نگاه کنی. یه مرموزیتی داره که کاراگاهی نیست. در واقع سوتفاهم ها و درک های متفاوت و ... باعث میشه اتفاقاتی بیفته که اصلا نمیفهمی چرا. ولی حتما تجربه ش کن.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان