خانه
753K

کافه نویسندگان

  • ۱۲:۲۸   ۱۳۹۶/۷/۲۳
    avatar
    کاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26996 |15954 پست
    زیباکده
    مهرنوش : 

    گرچه تشخیصش برای ما که آماتور هستیم یکمی سخته! ولی من موافقم، مثلا می تونیم اسمش رو بذاریم وفاداری به کاراکترها! ولی یه مشکلی داره مثلا فرض کنید ما یه شخصیت خشن درست کردیم و تو یه قسمت می خوایم اون روی این آدم رو که مثلا قلب مهربونی داره که پنهان بوده تا حالا رو نشون بدیم! چجوری بگیم این تناقض نیست!؟

    زیباکده
    زیباکده

    خوب به نظر من تا حدی قابل تشخیص هست. اینکه ببینیم همه آدمها شخصیت چندگانه ای دارن یا اینکه تو بزنگاها کارایی میکنن که بهشون نمیاد شاید در طول داستان مشخص بشه. چون قطعا همه شخصیت های اصلی ما به حد قابل قبولی از درایت و شجاعت و پیچیدگی و عطوفت و خشم و ... توشون هست. اما یه جاهایی اشخاص میتونن بولد بشن یا اینکه یه جاهایی بزنن تو ذوق که این چطوری اینکارا رو کرد، در توانش نبود، خالی بندی بود یا همچین چیزی.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2026 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان