۱۲:۱۰ ۱۳۹۴/۱۰/۲۶

دستور پختگرانولا :
این گرانولای آجیلی، بر خلاف انواع ترد و شکننده دیگر آن، نرم و لطیف میباشد. این شیرینی خوشمزه را به عنوان صبحانه با شیر هم میتوانید میل کنید. بسته میلتان این شیرینی را میتوانید با چای، قهوه، نسکافه یا هر نوشیدنی داغ دیگری سرو کنید. این شیرینی به صورت خرد شده در بعضی کشورها به همراه ماست و میوه به عنوان دسر سبک سرو میشود. زمان آماده سازی مواد این گرانولا 10 دقیقه و مراحل پخت تا سرو آن 45 دقیقه به طول میانجامد. با این مقدار مواد میتوانید 12 تا 16 شیرینی درست کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. ظرف مخصوص فر به اندازه 9×13 سانتیمتر را با کاغذ روغنی شیرینی پزی بپوشانید، طوری که کاغذ تا روی لبههای ظرف را بپوشاند. قفسه فر را در قسمت میانی بگذارید و فر را از قبل با 176 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2. ½ پیمانه جو دو سر را داخل غذاساز (خرد کن) بریزید تا کاملاً ریز شود. سپس جو خورد شده را به همراه باقیمانده جو که خرد نشده، داخل یک کاسه بریزید و دارچین را اضافه کرده، به هم بزنید تا ترکیب شوند (در صورتی که دسترسی به غذا ساز برقی ندارید، میتوانید این قسمت را نادیده بگیرید، کافی است دستور تهیه را با همه مقدار جو ادامه دهید).
3. با کمک همزن برقی یا دستی، سفیده تخممرغ را بزنید تا کف کند. عسل را اضافه کرده و بزنید. کره بادام زمینی را نیز افزوده و بزنید ( بهتر است از کره بادام زمینی دو رنگ به رنگ کرم و سفید یا از کاکائوهای آب شده مثل نوتلا استفاده کنید، که در آن صورت باریکههای آجیل شکننده و تردتر خواهند شد). در ادامه مخلوط جو و دارچین را به ترکیب خود بیافزایید. پس از آن کره آب شده را بر روی مواد بریزید و به هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. در آخر کشمش را اضافه کنید.
4. مخلوط را به صورت لایهای یکنواخت بر روی ظرف فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده، بریزید.
5. ظرف را به مدت 25 دقیقه درون فر قرار دهید تا قسمت رویی خوب قهوهای شود. بعد از آن ظرف را از فر خارج کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا خنک شود. با یک چاقوی آشپزخانه تیز لایه شکل گرفته را به 12 تا 16 تکه برش دهید. ظرف را به داخل فر برگردانید، حرارت را تا 148 درجه سانتیگراد کم کنید و 15دقیقه دیگر صبر کنید. سپس از فر خارج کنید تا سرد شود.
6. قبل از میل کردن اجازه دهید تا کاملاً خنک شود، سرد شدن آنها به این خاطر اهمیت دارد که آجیلها خود را بگیرند، در غیر این صورت ممکن است کمی شکننده و ترد شوند.