۰۹:۲۸ ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
نتایج پایدار
در همه مطالعات به جز یکی، گروهی که چربی کمتری مصرف کردند در مقایسه با گروههای کنترل، کاهش وزن بیشتری را تجربه کردند. آنها به طور میانگین، 1.6 کیلوگرم بیشتر کم کردند. هوپر در اینباره میگوید: «هرگز چنین نتایج پایداری را در مطالعه دیگری ندیده بودم.»
البته کاهش وزن به اندازه 1.6 کیلوگرم چندان زیاد و قابل توجه نیست، اما وقتی موضوع یک جمعیت بزرگ در میان باشد، آن وقت نتایج معنادار و قابل توجهند. شاید به نظر نیاید، اما همین میزان کاهش، میتواند مرگ و میر ناشی از چاقی مفرط را در حدود 3 درصد کاهش دهد. همچنین به گفته هوپر، از جمله منافع این کاهش وزن، به کاهش میزان ابتلا به انواع دیابت و نیز سلامت قلبی بالاتر میتوان اشاره کرد.
این که افراد شرکتکننده در این مطالعات گسترده، به طور کلی،کاهش وزن داشتهاند، به روشنی پیشنهاد میکند که اگر مردم میزان مصرف چربیها در غذای روزانه خود را کاهش دهند و نیز از چربیهای اشباعشده و ترنس استفاده نکنند، میتوانند حتی با همین میزان تغذیه، روند کاهش وزن و افزایش سلامتی را در پیش گیرند.