۰۹:۳۴ ۱۳۹۴/۱۰/۲۷

13ماده غذایی
برای تنظیم قند خون دیابتی ها
اگر مبتلا به دیابت هستید، جالب است بدانید آنچه در دهان میگذارید، میتواند سبب بالا رفتن یا پایین آمدن قند خونتان شود. در اینجا 13 ماده غذایی را به شما معرفی میکنیم که میتوانند جلوی افزایش قند خونتان را بگیرند پس با ما همراه شوید...
1. سیب
اکثر متخصصان تغذیه توصیه میکنند حتماً در رژیم غذایی یک فرد دیابتی سیب باشد زیرا این میوه کالری بسیار پایینی دارد و فیبرش که همان پکتین است بسیار بالا بوده و جلوی گرسنگی را میگیرد. به این دلیل به کاهش قند خون نیز بسیار کمک میکند.
2. جو
میتوان جو را جایگزین برنج سفید کرد تا میزان قند خون بعد از صرف غذا حدود 70 درصد کاهش یابد و تا ساعتها ثابت بماند. زیرا فیبرهای محلول جو، هضم را کند کرده و سبب جذب تدریجی قند میشوند. جوی دو سر نیز همین خاصیت را دارد به طوری که مصرف آن باعث میشود بین آنزیمهای هضمکننده در معده و ترکیبات کربوهیدراتی غذا یک سد چسبناک به وجود بیاید. در نتیجه دستگاه گوارش مدت طولانیتری غذا را در خود نگه داشته و قندها به تدریج وارد خون میشوند.
3. گوشت گاو و مرغ
میتوانید قسمتهای کم چرب گوشت گاو را انتخاب کنید و یکچهارم بشقابتان را در هر وعده غذایی به آن اختصاص دهید. رساندن به اندازه پروتئین به بدن باعث میشود مدت طولانیتری سیر بمانید و در صورت لاغر شدن حجم بافت ماهیچهایتان کاهش نیابد. در ضمن، مصرف پروتئین به افزایش متابولیسم بدن کمک میکند. گوشت سینهمرغ نیز در مقایسه با ران یا سایر قسمتها چربی کمتری دارد و خوردن این گوشت نیز برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی روزانه به مبتلایان دیابت توصیه میشود.
4. میوههای قرمز و بنفش
انواع میوههای قرمز و بنفشمانند انگور قرمز، انار، آلو سیاه، آلبالو و گیلاس، کلم قرمز و چغندر حاوی ترکیبی طبیعی به نام آنتوسیانین هستند.
محققان میگویند این رنگدانهها میتوانند سبب کاهش قند خون شده و در عین حال محرک تولید انسولین در بدن باشند.
5. کلم بروکلی
این سبزی غنی از کروم بوده که در طولانی مدت نقشی اساسی و مهم در تنظیم قند خون دارد. در ضمن این سبزی از منابع غنی ویتامین C است بنابراین عادت به مصرف آن به صورت خام و بخارپز شده به این بیماران توصیه میشود.