خانه
108K

معجزه های رژیمی-همه چیز درباره چاقی و لاغری

  • ۲۱:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چگونه_چاق_شوم

    ☑️صبحانه های چاق کننده:👇

    1-کله پاچه 

    2 – حلیم گندم

     3- حریره (آرد برنج + شیر+ روغن کنجد) 

    4- نان سبوس دار

     5- نان سبو س دار + انگور سفید 6- ناشتا خاکشیر با آب ولرم و عسل

     7- شیر برنج

     8- شیر و گردو با خرما

     9- فرنی

    10 – خکشیر + آب هویج ناشتا- 11- مربای گردو ، مربای کدو و مربای شقاقل با عسل 

    12- پودر مغز بادام خام شیرین با عسل 

    13- شیر + پودر هل + عسل

     14- شیر شتر 

    ☑️ نهار و شام های چاق کننده:👇

    1- گوشت بزغاله و ماهی تازه

     2- بره بریان

     3- نخود آب

    4- سوپ معتدل (جو + گندم+تره + جعفری+ گشنیز+ هویج+ مرغ محلی) 

    5- آش با گوشت فراوان

     6- حلیم (لوبیا + گندم + جو)

     7- جوجه کباب خروس

     8- شکمبه گاو و گوسفند

     9- پستان و مغز حیوانات

     10-روغن گاو

     11- کباب بره + دوغ تازه 

    ☑️میوه ها و سبزی های اشتها آور و چاق کننده:

    1- سبزی خرفه

    - 2- لبو

    - 3- باقلای پوست کنده

     4- کاسنی

     5- یونجه

    - 6- شبدر

     7- خشخاش کتیرا

     8- برگ و بذر شنبلیله

    9- تخم کدو

     10- بادام شیرین

     11- کلم قرمز-

    12- هندوانه

    13- گرمک-

    14- توت فرنگی

     15- نارگیل

     16- خربزه

    17- زردآلو 

    18 موز

     19- انبه- 

    20- انجیر 

    21- کنجد بو داده

     22- دم کرده مرزنجوش

    ☑️میان وعده های چاق کننده:

    1- پودر مغز بادام + پودر مغز پسته + زرده تخم مرغ

     2- پودر چهار مغز+ چلغوزه + عسل

     3- انجیر 21 عدد + زیتون 21 عدد در 3-5 وعده غذایی 

    4- سیب + به + هویج: با حرارت متوسط بپزید سپس مقداری مویز بی هسته به آن اضافه کرده بخورید(صفراوی ها با آبغوره یا آبلیمو میتوانند مصرف کنند)

     5- آب هویج و عسل

     6- یک عدد موز + خامه طبیعی+ عسل 

    7- پودر مغز بادام شیرین + عسل

     8- در 3 میان وعده (10 صبح – ظهر- 4 عصر) خیار بومی تازه3-4 عدد + خرما 5-7 عدد 

    9- حلوای زردک

     10 – حلوای مغزها 

    11- پنیر + گردو – آویشن یا مرزه

     12- کاهو و سکنجبین

     13- ماء الشعیر طبی (100 گرم جو پوست کنده را با 2 لیوان آب با شعله ملایم بجوشانید تا جو بشکفد و زیاد له نشود ، سپس از روی حرارت بردارید تا مواد ته نشین شود. آب رقیق بالای آن ، ماء الشعیر است)

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان