خانه
3.28M

آموزش دوخت لباس مجلسی

  • ۱۵:۴۹   ۱۳۹۸/۵/۱۵
    avatar
    کاربر جديد|1 |11 پست
    زیباکده
    آهو : 
    زیباکده
    elham.hj : 

    سلام عزیزم الگو این لباسو با الگو پنسدار متد متریک کشیدم چون می خواستم اندامی بشه

    در اصل می خوام یه پیراهن آستین بلند بدوزم که زیپش تو پهلو بخوره و قسمت یقه و جلوش فقط مثل این بلوزه و از کمر کمری می خوره و دامن پیله دار داره 

    الگورو هم چون پنس دار بود به این صورت کشیدم که مقدار ۲.۵ سانت از پنس رو دادم تو پیله اول یقه و بقیه هم منتقل کردم به پنس زیر سینه و پیله دوم یقه رو که به سرشانه نزدیک بود یه برش دادم از یقه به حلقه آستین و ۲.۵ سانت اوزمان دادم به برش و چون پارچه پشت و روش تفاوتی نداشت به خط وسط جلو یه ۳ سانت و یه دو سانت اضافه کردم برای حالت وسط جلو به نظرتون کارم درست بوده؟

    و این که تو دوخت وسط جلو موندم چجوریه؟

    لبه هارو بدم تو زانفیکس کنم یا روشش چیز دیگه ایه؟

    زیباکده

    سلام عزیزم . به نظرم ازونی نداشت یه خط از یقه به سمت حلقه آستین بکشی و بینش رو اوزمان بدی . میتونستی دو تا خط از یقه به موازنه ی سینه بکشی و مقدار پنس پهلو رو به این دو تا خط منتقل کنی یا اگه مقدارش کم بود میتونستی یکم از ساسون زیر سینه رو هم به این خطوط منتقل کنی یعنی خطوط صورتی رو به هم نزدیک تر میکردی تا بین خطوط زرد بیشتر باز بشه .

    اگه بخوای بالای نوار ( پایین یقه ) رو حالت هفتی بدی نمیتونی اون نوار رو به شکل پیلی بدوزی باید طبق آموزشی که گذاشتم الگوی نوار رو جداگانه برش بزنی و روی لباس بدوزیش . آموزش دوختش رو تو صفحه ی زیر گذاشتم :

    https://www.zibakade.com/Topics/آموزش-دوخت-لباس-مجلسی-TP23123-PI626601/

    آموزش دوخت لباس مجلسی
    زیباکده

    مرسی عزیزم ممنون از توضیحات کاملت

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان