چند دستور برای مصرف و پخت سبزی
سبزیها را به مدت زیاد در آب خیس نکنید ، زیرا ویتامینها و مواد معدنی آنها در آب حل میشود.
تا آنجا که ممکن است سبزیجات را با پوست بپزید یا تنوری کنید.
سبزیها را برای مدت طولانی در معرض هوا قرار ندهید.
در موقع طبخ غذا ، از ظروف در دار استفاده کنید و در ظرف را همیشه بگذارید.
سبزی و میوه را مدتی قبل از خوردن یا پختن خرد نکنید و آب میوه را نیز بلافاصله پس از گرفتن مصرف کنید.
برای پختن سبزی اول آب را جوش بیاورید و بعد سبزی را بریزید و فقط آنقدر بپزید تا نرم شود ( له نشود ).
هر قدر ممکن است در سبزیها آب کمتری بریزید.
اگر در طبخ سبزی آب زیاد مصرف کرده اید، از این آب برای سوپ و سس استفاده کنید.
اگر از سبزی یخ زده استفاده میکنید هرگز آن را مستقیما در آب جوش نگذارید.