خانه
62.3K

توصیه هایی کوتاه و مفید وکاربردی براي هر كدبانو

  • ۱۶:۳۴   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    چند دستور برای مصرف و پخت سبزی

    سبزی‌ها را به مدت زیاد در آب خیس نکنید ، زیرا ویتامین‌ها و مواد معدنی آنها در آب حل می‌شود.

    تا آنجا که ممکن است سبزیجات را با پوست بپزید یا تنوری کنید.
    سبزی‌ها را برای مدت طولانی در معرض هوا قرار ندهید.
    در موقع طبخ غذا ، از ظروف در دار استفاده کنید و در ظرف را همیشه بگذارید.
    سبزی و میوه را مدتی قبل از خوردن یا پختن خرد نکنید و آب میوه را نیز بلافاصله پس از گرفتن مصرف کنید.
    برای پختن سبزی اول آب را جوش بیاورید و بعد سبزی را بریزید و فقط آنقدر بپزید تا نرم شود ( له نشود ).
    هر قدر ممکن است در سبزی‌ها آب کمتری بریزید.
    اگر در طبخ سبزی آب زیاد مصرف کرده اید، از این آب برای سوپ و سس استفاده کنید.
    اگر از سبزی یخ زده استفاده می‌کنید هرگز آن را مستقیما در آب جوش نگذارید.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان