-
تهیه مارمالاد
ميوه هاي كاملاً رسيده براي تهيه مارمالاد مناسب تر هستند.
-
تهیه مارمالاد به
براي ژلاتينه كردن مارمالاد ِبه ، تخم هاي به را در يك فنجان آب جوش حل كنيد و آن را با نصف قاشق مرباخوري پودر ژلاتين به مارمالاد اضافه كنيد .
-
تهیه مارمالاد سیب
براي تهيه مارمالاد سيب و به ، پوست آنها را كنده، چرخ كنيد و آن را با 2 ليوان آب بپزيد. سپس شكر را اضافه كنيد.
-
مارمالاد میوه های هسته دار
برای تهیه مارمالاد از ميوه هايي كه هسته دار هستندُ ، ابتدا هسته آنها را خارج و سپس چرخ كنيد.
-
شکر لازم برای مارمالاد
هنگام تهیه مارمالاد براي يك كيلو ميوه ي شيرين، نيم كيلو شكر و براي يك كيلو ميوه ي ترش، 750گرم شكر اضافه كنيد و بگذاريد تا با شعله ملايم پخته شود.
-
مارمالاد ژلاتینه
اگر بخواهيد مارمالاد حالت ژلاتينه داشته باشد،مي توانيد براي يك كيلو ميوه، يك قاشق مرباخوري پودر ژلاتين را به نصف فنجان آب جوش اضافه كرده و آنرا به ميوه مورد نظرتان افزوده و بعد از 4-3 بار جوش، آنرا از روي حرارت برداريد.
-
میوه های خاص برای مارمالاد
از زرد آلو، توت فرنگي،به،سيب ،هلو،آلبالو،كيوي،آلوزرد يا قطره طلا ميتوان مارمالاد تهيه كرد.
-
پخت کیک و شیرینی
كيك و شيرينيهايي را كه داراي حجم زياد هستند باید با حرارت متوسط و درمدت زمان زياد پخت.
-
تنظیم حرارت فر
اگر حرارت فر براي پخت يك نوع شيريني زياد باشد باعث ميشود كه روي آن پخته و وسط خمير بماند.
-
مغز پخت شدن شیرینی
برای اینکه سطح شیرینی نسوزد و داخلش هم بپزد ، يك تكه كاغذ فويل را چند لايه كرده روي شيريني بياندازيد به نحوي كه سطح روی شيريني خراب نشود و دوباره آن را در فر قرار دهيد.
-
حرارت فر
براي پخت انواع شيريني يا غذاها بايد فر را حداقل 15 الی 30 دقيقه قبل از پخت گرم كرد.
-
درجه فر
تبديل درجههاي سانتيگراد به فارنهايت يا بر عكس داراي فرمول است ولي ميتوان به صورت تقريبي درجه فارنهايت را نصف كرده و درجه سانتيگراد را به دست آورد.
-
درجه فر بر حسب سانتیگراد
فرهايي كه حداكثر حرارت آنها 250 تا 300 درجه است براساس سانتيگراد تنظيم شدهاند.
-
درجه فر بر حسب فارنهایت
فرهايي كه حداكثر حرارت آنها 500 يا 550 درجه است براساس فارنهايت تنظيم شدهاند.
-
مقدار یک پیمانه آرد
مقدار يك پيمانه آرد 100 گرم است .پيمانه را هميشه با قاشق پر كنيد و هيچگاه خود پيمانه را در آرد فرو نكنيد.
-
مقدار یک پیمانه شکر و پودر قند
مقدار يك پيمانه پودر قند 125 گرم و مقدار یک پیمانه شکر 150 گرم میباشد . پيمانه را هميشه با قاشق پر كنيد و هيچگاه خود پيمانه را در مواد فرو نكنيد.
-
طرز درست پیمانه کردن
برای داشتن اندازه ها دقیق ،همیشه هواي اضافي داخل مواد جامد را با حركت عمودي قاشق در پيمانه بگيريد و روي پيمانه را با كارد صاف كنيد.
-
مقدار تخم مرغ
اندازه تخممرغ مصرفي در دستورات بطور تقريبي 60تا50 گرم است كه معادل وزن يك تخممرغ متوسط با پوست است.
-
مقدار تخم مرع هر دستور
تخممرغ باعث تغيير طعم شيريني ميشود. بنابراين حتما مقدار ذكر شده بايد مصرف شود. هر جا كلمه تخممرغ به تنهايي ذكر ميشود منظور يك تخممرغ كامل است.
-
وزن تخم مرغ
اگر در دستورالعملها مقدار وزني تخممرغ داده شد،ابتدا آن را به آرامي هم زده،سپس مقدار مورد نياز را وزن و جدا ميكنيم.