چگونه سبزیها را خوشمزهتر کنیم؟
1- بهتر است برخی از سبزیها مانند هویج، گل کلم، پیاز و گوجه فرنگی را اصلاً نپزید. چون این سبزیها به صورت خام خوشمزهتر هستند. شما میتوانید آنها را قطعه قطعه و با کمی آبلیمو طعمدار کنید و کنار ظرف غذایتان بچینید.
اگر سفت و سختی هویج برای شما یا کودکتان قابل تحمل نیست، میتوانید آن را رنده کنید تا خوردنش آسانتر شود.
2- معمولاً بیشتر افراد طعم سبزیهای بخارپز را دوست ندارند، اما میتوانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک بهسبزیهای بخارپز، طعمی مطلوب به آنها بدهید، البته کمی تفت دادن این سبزیها طعم بهتری به آنها خواهد داد.
3- طعم دهندههایی نظیر پودر سیر، فلفل سیاه و مقدار بسیار کمی نمک میتواند سبزیهای شما را خوش طعم کند.
4- افزودن کمی روغن زیتون یا روغن کنجد به سبزیهای پخته هم میتواند طعم فوقالعادهای به آنها ببخشد.
5- هرگز به سبزیهایی که قرار است پخته شوند، آبلیمو یا سرکه اضافه نکنید. این کار باعث تلخ و بدبو شدن آنها میشود. شما میتوانید آبلیمو و سرکه را بعد از پخت به سبزیها اضافه کنید.
ذرت، نخودفرنگی، باقلا و لوبیاسبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید
تا پوست رویی آنها جدا نشود و ظاهر زشتی پیدا نکنند
6- برای این که ویتامینها، شکل و بافت سبزیها از دست نروند و بیطعم نشوند، بهتر است به جای آبپز کردن یا جوشاندن آنها، از روش بخارپز استفاده کنید.
7- ذرت، نخودفرنگی، باقلا و لوبیاسبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید تا پوست رویی آنها جدا نشود و ظاهر زشتی پیدا نکنند. در ضمن، افزودن کمی کره، نمک و آویشن میتواند طعم این سبزیها را بسیار مطلوبتر کند.
8- اضافه کردن کمی نمک، گردوی آسیاب شده، کره و پونه خشک به سیبزمینی پخته شده، طعم فوقالعاده جدیدی را به این خوراکی مفید میدهد.
9- پختن ساقه کرفس، کنگر و بروکلی با آب مرغ یا آب گوشت کم چربی باعث خوش طعم شدن این سبزیها میشود، البته به شرطی که زیاد حرارت نبینند و بعد از پخت هم کمی سرکه بالزامیک به آنها اضافه شود!