چی بپزم ؟
پیراشگی سیب زمینیبا مغز گوشت و تخم مرغ و گردو و جعفری به همراه سالاد چوپان
دستور از نت
طرز تهیه :سیب زمینی متوسط آبپز شده 6 عدد
تخم مرغ دو عدد کوچک
نمک فلفل قرمز و زرد چوبه به مقدار لزوم
آرد معمولی به مقدار لازم
مواد لازم برای مواد داخل پیراشگی
گوشت چرخکرده 100 گرم
پیاز نگینی شده یک عدد کوچک
گردوی خرد شده 2 ق
تخم مرغ آبپز رنده شده یک عدد
جعفری ساطوری شده 1 ق
رب گوجه یک ق مرباخوری
ابتدا پیاز های نگینی شده را با مقدار کمی روغن تفت میدهیم و سپس گوشت رو اضافه میکنیم و با کمی رب و نمک و ادویه جات تفت میدهیم بعد از خاموش کردن حرارت گردو و جعفری و تخم مرغ آبپز رنده شده را اضافه میکنیم و مواد را کنار میگذاریم
سیب زمینی های آبپز شده را با رنده ریز رنده میکنیم و با نمک و ادویه جات و تخم مرغ ها خمیر میکنیم خمیرتان نباید خیلی چسبناک باشد اگر چسبناک بود کمی آرد اضافه کنید و دوباره کمی ورز دهید
از خمیر به اندازه یک نارنگی درشت برداشته و بر روی تخته ای که آرد پاشی کرده ایم با دست باز میکنیم به صورت یک بیضی در آورده و مواد میانی را در یک طرف آن قرار داده و خمیر را برمیگردانیم روی نصف دیگر و اطراف آن را با دست میبندیم و با یک چنگال اطراف آن را شکل می اندازیم و در در روغن نسبتاً داغ دو طرف آنها را سرخ میکنیم و سپس بر روی کاغذ روغن گیر قرار میدهیم
(پیشنهاد دیگر بنده اینکه میتوانید در ظرف پیرکس چرب کرده نصف خمیر را پهن کرده و مواد میانی را به صورت یک لایه پهن کرده و سپس نصف دیگر خمیر را پهن کنید و کمی روغن بر روی آن مالیده در فر با دمای پایین قرار دهید با این روش خیلی کم چرب تر میشود در عین حال با برش دادن خیلی زیبا می شود )
