خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
1.88M
شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۸:۵۲ ۱۳۹۳/۱۰/۸
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
شام چی بپزم ؟
میرزا قاسمی
بادمجان قلمی ۲ عدد
سیر ۴-۵ حبه خورد شده
روغن زیتون ۳ ق غ
زرد چوبه ۲-۳ ق چ
گوجه فرنگی ۱ عدد بزرگ به چند قسمت بریده
نمک به مقدار لازم
برای گارنیش: فلفل سیاه تازه خورد شده، جعفری خورد شده، گوجه فرنگی خورد شده، پودر فلفل قرمز
بادمجانها رو با پوست روی شعله گاز تنوری کرده سپس پوست آن را زیر آب روان جدا کرده و ساطوری کرده و کنار میگذاریم
در ماهیتابه ی روی حرارت حد وسط روغن را داغ کرده و سیرها رو کمی تفت میدهیم سپس زرد چوبه، نمک، گوجه فرنگی، و بادمجانهای ساطوری شده رو افزودی و هم میزنیم و در ماهیتابه رو میگذاریم تا حسابی همه مواد خوب پخته و نرم شوند سپس در ماهیتابه رو بر داشته تا آب آن مقداری تبخیر شود. در این فاصله میتونید پوست گوجه فرنگیها رو جدا کنید و بیرون بندازید.
یک عدد تخم مرغ رو جداگانه نیمرو کرده و با میرزا قاسمی سرو کنید
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات