خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۴:۴۹   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    خورشت کدو سبز:

    ماهیچه گوسفندی  500 گرم
    کدو  8 عدد
    پیاز داغ عسلی  3 قاشق سوپخوری
    رب گوجه فرنگی  1 قاشق سوپخوری
    آب گوجه فرنگی  2 فنجان
    آب لیموترش  3 قاشق سوپخوری
    روغن  قدری
    فلفل  قدری
    نمک  قدری



    طرز تهیه :

    گوشت ماهیچه یا مغز ران باشد یا 750 گرم گوشت با استخوان باشد , کدو متوسط قلمی باشد , پیاز سرخ کرده باشد , ممکن است بجای رب یک یا دو لیوان آب گوجه فرنگی مصرف نمود .
    گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوئیم و با پیاز و 3 تا 4 لیوان آب می گذاریم کاملا بپزد , بعد کمی نمک و فلفل می زنیم و اب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را که در کمی آب حل کرده ایم داخل گوشت می ریزیم و کمی آب لیمو می زنیم . باید گوشت بعد از طبخ یک لیوان تقریبا بیشتر آب نداشته باشد آنگاه پوست کدوها را می کنیم و میان آنها را چاک می دهیم و کمی نمک به کدو ها می زنیم و بلافاصله آنها را در روغن فراوان با حرارت ملایم سرخ می کنیم بحدیکه کدوها طلائی شود و مغز کدوکاملا بپزد , بعد کدوها را روی گوشت می چینیم تا با آب گوشت چند جوش بزند بحدیکه کدوها زیاد به نشود و درسته بماند , ممکن است چند عدد گوجه فرنگی ریز را جداگانه در روغن کمی سرخ نمود موقع کشیدن خورش دور دیس ریخت , ممکن است 250 گرم غوره سرخ کرده روی بادنجان بریزیم . همچنین این خورش را میتوان با قیمه و بدون سیب زمینی تهیه نمود .
    در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای 4 تا 6 نفر کافیست.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان