۱۴:۵۴ ۱۳۹۴/۲/۲۷
دلمه قارچ با مرغ
قارچ نیم كیلوگرم
سینه مرغ یك عدد
پنیر موتزارلا ٢٠٠ گرم
پیاز یك عدد
فلفل دلمهای یك عدد
روغنزیتون دو قاشق غذاخوری
سس گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهيه :
سینه مرغ را ریز خرد كنید و با روغنزیتون و پیاز خردشده تفت دهید تا رنگش سفید شود و بعد زردچوبه، نمك و فلفل را به آن بیفزایید و در تابه را ببندید تا مرغ و پیاز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقیقه فلفل دلمهای خردشده را اضافه كنید و تفت دهید و در پایان، سس گوجهفرنگی را بیفزایید و اجازه دهید دو تا سه دقیقه روی حرارت بماند تا مواد رنگ بگیرد. پایههای قارچ را جدا كنید و قسمتهای سیاه داخل كلاهك قارچ را بتراشید.آنگاه آرد سفید را در كره تفت دهید و كمكم شیر را بیفزایید و هم بزنید تا گلوله نشود و یك مایع صاف به دست آید و بگذارید كمی خنك شود. درون قارچها را با مرغ پر كنید و كمی پنیر موتزارلا رنده شده بریزید و قارچها را در سینی فر به طور وارونه بچینید و روی قارچها سس سفید بریزید و درون فر ١۸٠ درجه سانتیگراد قرار دهید به مدت ١٠ دقیقه.