خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۰۱:۵۴   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    1) دلمه برگ مو سیگارتی

    مواد لازم :

    برگ انگور تمیز و شسته شده
    برنج: یک پیمانه
    لپه: یک سوم پیمانه
    گوشت چرخ کرده: 250 گرم
    رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
    پیاز: یک عدد
    سبزی معطر: به دلخواه
    آبغوره و نمک و فلفل و زردچوبه
    روغن برای سرخ کردن
    برنج رو با یه کمی نمک خیس می کنیم.لپه را تمیز می کنیم و می شوریم و با مقداری آب می ذاریم بپزه. پیاز رو خرد می کنیم و توی روغن سرخش می کنیم.یه کمی که طلایی شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه می کنیم.نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دیم کاملا سرخ بشه.اگه از سبزی استفاده می کنید.توی این مرحله به موادمون اضافه می شه.بعد یه قاشق رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه می کنیم .کمی که سرخ شد . لپه ی پخته شده و برنج خیس شده رو مخلوط می کنیم.به اندازه یه استکان آب توش می ریزیم.در تابه رو می ذاریم با شعله کم تا آبش تموم بشه و مزه ی مواد با هم ترکیب بشه. برای پیچیدن دلمه من دوتا برگ رو روی هم گذاشتم طوری که قسمتای باز همدیگه رو بپوشونن. گذاشتم توی بشقاب واز مواد میانی دلمه که خنک شده بود روی برگ ریختم.بعد دو طرف برگ را (راست و چپ) روی هم آوردم و بعد از طرف پایین به بالا رول کردم. کف قابلمه ی مناسبی را یه ردیف برگ می چینیم.بعد دلمه ها رو کنار هم، بدون فاصله داخل قابلمه می چینیم.یه ردیف که چیده شد.ردیفهای بعدی را روی هم ادامه می دیم.تا همه ی دلمه ها تموم بشه.یه چیز سنگین روی دلمه ها می ذاریم که توی مدت زمان پخت، برگا باز نشن. یه قاشق رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل و زردچوبه و آبغوره و یه کوچولو روغن مایع را با هم مخلوط می کنیم و روی دلمه ها می ریزیم. با شعله ملایم و در بسته می ذاریم تا آبش تموم بشه و دلمه کاملا پخته بشه .
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان