۰۱:۵۴ ۱۳۹۴/۲/۲۹
بورک حلزونی
مواد لازم:
خمیر یوفکا 1 بسته ، سینه مرغ 1عدد ، فلفل دلمه ای 2 عدد متوسط،گردو خرد شده به میزان لازم ،قارچ ورقه شده 250 گرم ،پنیر پیتزا به میزان لازم ،زرده تخم مرغ 2عدد،زرشک و نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را شسته و آب پز می کنیم.فلفل دلمه ای را خرد کرده و قارچ ورقه شده را تفت می دهیم و بعد سینه مرغ خرد شده را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل می زنیم .بعد از اینکه تمام مواد را با هم مخلوط کردیم هر ورق خمیر یوفکا را نصف کرده روی میز پهن می کنیم و مواد آماده شده را روی خمیر پخش می کنیم و خمیر را با دقت لوله می کنیم.بعد خمیر لوله شده را به شکل حلزون فرم می دهیم و روی خمیر را با زرده تخم مرغ و کنجد تزیین کرده و در دورن فری که قبلا با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم قرار می دهیم بعد از 25 دقیقه غذا آماده سرو کردن است.