خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۰۱:۵۴   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    بورک حلزونی

    مواد لازم:

    خمیر یوفکا 1 بسته ، سینه مرغ 1عدد ، فلفل دلمه ای 2 عدد متوسط،گردو خرد شده به میزان لازم ،قارچ ورقه شده 250 گرم ،پنیر پیتزا به میزان لازم ،زرده تخم مرغ 2عدد،زرشک و نمک و فلفل به میزان لازم
    طرز تهیه:
    سینه مرغ را شسته و آب پز می کنیم.فلفل دلمه ای را خرد کرده و قارچ ورقه شده را تفت می دهیم و بعد سینه مرغ خرد شده را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل می زنیم .بعد از اینکه تمام مواد را با هم مخلوط کردیم هر ورق خمیر یوفکا را نصف کرده روی میز پهن می کنیم و مواد آماده شده را روی خمیر پخش می کنیم و خمیر را با دقت لوله می کنیم.بعد خمیر لوله شده را به شکل حلزون فرم می دهیم و روی خمیر را با زرده تخم مرغ و کنجد تزیین کرده و در دورن فری که قبلا با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم قرار می دهیم بعد از 25 دقیقه غذا آماده سرو کردن است.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان