۰۱:۵۴ ۱۳۹۴/۲/۲۹
بورک گوشت
مواد لازم
خمیر یوفکا
گوشت چرخ کرده
قارچ
پیاز
فلفل دلمه
ماست
تخم مرغ
پنیر پیتزا
روغن زیتون
رب گوجه و ادویه
پیاز و گوشت را در روغن تف داده قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه میکنیم سپس ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم
کمی ماست و روغن زیتون را با هم مخلوط میکنیم
خمیر یوفکا را روی تخته پهن کرده کمی از مخلوط ماست و روغن زیتون را روی خمیر ریخته و همه جایش را اغشته میکنیم سپس مقداری از مواد را روی خمیر گذاشته و کمی هم پنیر پیتزا میریزیم و میپیچیم به همین ترتیب همه خمیر ها را پیچیده و کنار میگذاریم
یک عدد تخم مرغ را با کمی زعفران مخلوط میکنیم و با فرچه روی بورک ها میمالیم
روغن را داغ کرده و بورک ها را داخلش قرار می دهیم پس از طلایی شدن اماده سرو میباشد