دلمه کدو
مواد لازم:
حدود ۴ تا کدوی بزرگ (شسته، از وسط قدی بریده و توش رو خالی میکنیم)،۱/۲ لیوان برنج (کمی پخته یا از شب قبل خیس شده)، ۱/۲ پوند گوشت چرخ کرده (سرخ شده)، ۱لیوان گوجه فرنگی خورد شده، ۲ قاشق چائی خوری زرد چوبه، ۲ قاشق چائی خوری دارچین، ۳ قاشق غذاخوری پیاز چه خورد شده، ۲ قاشق غذاخوری پر پیاز داغ و سیر، ۴ قاشق غذا خوری روغن مایه، نمک و فلفل سیاه به اندازهٔ دلخواه. *سوس گوجه فرنگی
طرز پخت: روغن را در ماهیتابه داغ کرده و کدوها را که قبلان خشک کردیم بیرونشان را کمی سرخ میکنیم سپس حرارت را کم کرده و مایه فوق رو خوب باهم مخلوط کرده و در داخل هر یک از کدوها را با آن پر میکنیم. سپس سوس گوجه فرنگی را ته ماهیتبه ریخته و در آنرا میگذاریم به مدت حدوداً یک ساعت خوب بپزد.
*سس گوجه فرنگی:
۲-۳ قاشق رب گوجه فرنگی، ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو و ۱/۲ لیوان آب.
گیاه خوارن میتوانند گوشت را با مقداری قارچ جایگزین کنن.
در صورتی که پنیر پارمیسان هم داشتین میتونین کمی به مخلوط اضافه کنین و حواستون باشه که نمک نزده باشین. چون پنیر خودش شور هست. میتونی کمی شوید و مقداری خیلی کم هم بلغور پخته دوست داشتین اضافه کنین.
در صورتی که دوست داشتین کدوهاتون به شکل ایستاده و کوچیکتر باشه. کدوهاتون را میتونین به ۳-۴ قسمت مساوی ببرین و داخل انهارو خالی کنین منتها هواستون باشه که کاملا خالی نشه چونکه مقداری باید بمونه که مخلوتتون از زیرشون پس نده.