خوب اينم سوپ سوپ ابداعی مادر دوستم.
:
یک سیب زمینی بزرگ و یک الی دو گوجه رو نگینی خورد میکنیم و به اندازه ای که نیم پخته بشه تفت میدیم، بعد پیاز داغ آماده شده رو اضافه میکنیم،
همینطور دوسه تا قاشق آرد برنج یا آرد گندم رو به بقیه مواد اضافه میکنیم و ۵ دقیقه با شعله کم تفت میدیم.
در آخر دو قاشق مغز آسیاب شده بادوم زمینی(یا مغز جایگزین مثل گردو و...)و مقداری ادویه جات و یک قاشق غذاخوری شنبلیه خشک رو هم اضافه میکنیم. ولی فقط یک دقیقه تفت میدیم.
حالا به اندازه دلخواه مثلا یک پارچ آب سرد میریزیم و تندتند هم میزنیم تا گوله نشه، وقتی جوش اومد کمش میکنیم تا یک ربع الی بیست دقیقه با شعله کم بجوشه، پنج دقیقه آخر ذرت شیرین که نیمه پخته هست رو به اندازه دلخواه میریزی در صورت علاقه نخود فرنگی نیم پز هم اضافه میکنی تا پنج دقیقه بپزه.
در این مرحله سوپ آمادست و میتونیم چاشنی مورد علاقمون مثل کمی قره قوروت یا آبغوره یا آبلیمو رو بهش اضافه کنیم.
نوش جانتان