چی بپزم ؟
دلمه بادمجون گوشتی
موادلازم:
بادمجان به تعداد دلخواه
نیم کیلو گوشت قرمز(گوشت دلخواه)
1 عدد پیاز
2 عدد گوجه فرنگی و فلفل
1 ق.غ کره
روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
برای روی دلمه ها گوجه و فلفل
طرزتهیه:
بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید و کمی داخل آب نمک قرار دهید بعد خشکشان کرده سرخ کنید. بادمجانها را در ظرف مخصوص فر قرار دهید. گوشت را همراه کمی آب در ظرفی روی حرارت بذارید تا زمانیکه آبش کشیده شود سپس پیاز را درشت خرد کرده به گوشت اضافه کنید. کره را هم اضافه کنید و گوشت را تفت دهید. گوجه ها را رنده کنید و به گوشت اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و کمی آب را هم اضافه کنید تا گوشت پخته و نرم شود. شکم بادمجانها را باز کنید و گوشتی که آماده کرده اید را داخلش قرار دهید و روش گوجه و فلفل بذارید. کمی از آب گوشت را بریزید روی بادمجانها. سپس بادمجانها را داخل فر از قبل داغ شده با دمای 200 درجه قرار دهید تا پخته شوند