خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سمبوسه خوزستان

    مواد لازم

    نان لواش 3 عدد

    سیب زمینی پخته 10 عدد

    جعفری ساطوری شده 100 گرم

    گوشت چرخ کرده 300 گرم

    گشنیز 100 گرم

    مرزه 100 گرم

    پیاز داغ عسلی 3 عدد

    روغن 0.5 فنجان

    ادویه قدری

    تمبر هندی 100 گرم

    زرد چوبه قدری

    فلفل قدری

    نمک قدری

    نان لواش باشد و به قطعات 30 در 10 سانتیمتری برش خرده باشد , سیب زمینی پخته شده و خرد شده باشد , جعفری , گشنیز و مرزه خرد شده باشند , گوشت چرخ کرده باشد , پیاز سرخ شده باشد , ادویه ها تند باشند .گوشت چرخ کرده را با روغن سرخ می کنیم پیاز سرخ شده را با سیب زمینی پخته و خرد شده بهمراه سبزیجات خرد شده اضافه کرده و کمی بهم می زنیم بعد نمک و زرد چوبه و فلفل تند را در مواد ریخته بهم می زنیم و حرارت را خاموش می کنیم ( سبزیجات نباید زیاد سرخ شود ) تمبر هندی را در مقداری آب حل کرده و از صافی رد می کنیم مقداری از آب و تمبر صاف شده به مایه سمبویه اضافه می کنیم و از مواد در نان مثلث شکل ریخته و بسته بندی می کنیم روغن را در تابه ریخته اما نباید خیلی داغ شود که دود کند اکنون سمبوسه ها را با حرارت ملایم سرخ می کنیم و در دیس می چینیم در پایان آنها را با سس مخلوط از تمبر هندی و آب میل می کنیم .

    نکته :

    نانها را چنان بسته بندی کنیم که مواد از لای آنها بیرون نریزد .

    در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذای سنتی برای 4 تا 6 نفر کافیست👆👆👆👆

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان