خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۱۸   ۱۳۹۴/۷/۲۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شامی بادمجان کبابی درست کنید

    اگر از طرفداران پر و پاقرص بادمجان هستید و دلتان هم یک شامی جدید و لذیذ می‌خواهد، حتماً این مدل جهرمی را امتحان کنید. شامی بادمجان جهرمی یک غذای سنتی و البته بی‌ دردسر است و می‌تواند انتخاب خوبی برای یک شام ساده و خوشمزه باشد.

    شامی بادمجان، غذای خوشم طعم جهرمی ها 

    مواد لازم برای تهیه شامی بادمجان کبابی

    بادمجان : 2 عدد
    سیب‌زمینی پخته : 2 عدد
    سیب‌زمینی خام : 1 عدد
    پیاز : 1 عدد 
    تخم‌مرغ : 1 عدد 
    ماست : 1 ق س 
    آرد گندم : 1 ق س 
    نمک و فلفل : به میزان لازم 

     

    طرز تهیه شامی بادمجان کبابی 

    بادمجان‌ها را درون فر یا روی اجاق‌گاز کبابی کنید. 
    پوست بادمجان‌ها را بگیرید و سپس آنها را ساطوریکنید تا خوب نرم شوند.
    حالا در یک ظرف مناسب سیب‌زمینی‌ها را رنده کنید.پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید.
    تخم‌مرغ، ماست و پیاز را به سیب‌زمینی اضافه کنید.
    بادمجان ساطوری شده را روی مواد بریزید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید. 
    اگر مایه شامی شل بود، یک قاشق غذاخوری آرد گندم هم به آن اضافه کنید.
    وقتی مایه شامی آماده شد، درون تابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد به‌اندازه یک قاشق از مایه شامی درون تابه بریزید و سرخ کنید.

    نکته : اگر دلتان می‌خواهد شامی‌تان گوشت داشته باشد، 150 گرم گوشت چرخ کرده به موادتان اضافه کنید.ش

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان