خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۴۱   ۱۳۹۴/۷/۲۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     کدوی شکم پر :

    کدو با سایز متوسط : 10 عدد
    پنیر موزارلا رنده شده : 500 گرم
    قارچ خرد شده : 250 گرم
    سیب زمینی نگینی شده : 2 عدد متوسط
    ذرت : 250 گرم
    فلفل دلمه ای نگینی شده : 1 عدد متوسط
    پیاز نگینی شده : 1 عدد متوسط
    رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
    نمک، فلفل و ادویه :  به مقدار لازم
    روغن برای سرخ کردن

     

    طرز تهیه کدوی شکم پر :

    کدوها را پوست کنید و از وسط نصف کنید. 
    با قاشق مربا خوری داخل کدوها را خالی کنید.
    در قابلمه ای پیاز را سرخ کرده و ادویه را اضافه کنید. سپس یک قاشق رب را داخل پیاز داغ تفت دهید.
    داخل کدوها را که خارج کرده اید خرد کرده و با قارچ، ففلفل دلمه ای، ذرت و سیب زمینی داخل مخلوط رب و پیاز تفت دهید. در انتها کمی آب بریزید و درب قابلمه را نیم باز بگذارید تا کاملا بپزد.
    بعد از پخته شدن مخلوط، آنها را داخل کدوهای خالی شده ریخته و روی آن را با پنیر موزارلا بپوشانید.
    داخل تابه تان کمی روغن ریخته و کدوها را داخل تابه تان بگذارید.شعله گاز را کم کرده و درب تابه را بگذارید. بعد از 30 الی 45 دقیقه غذای تان آماده است.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان