#چیکن_استریپس
مواد لازم:
نیمه سینه مرغ بدون پوست 4 عددآرد 1/2 فنجانآویشن خشک 1 قاشق چای خوریفلفل قرمز 1 قاشق چای خورینمک و فلفلتخم مرغ 2 عدد بزرگکورن فلکس دانه درشت 6 فنجانکره آب شده 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. در ظرفی کم عمق آرد،آویشن،نمک و فلفل وفلفل قرمز را مخلوط می کنیم و در ظرفی دیگر تخم مرغ هارو خوب هم میزنیم. مرغ را به اندازه ای که ضخامتش به 1تا2 سانت برسد می کوبیم.
2. ابتدا هر طرف مرغ را با آرد می پوشانیم و بعد با تخم مرغ(نه در حدی که چکه کند!)،سپس 2 طرف را با کورن فلکس می پوشانیم.
3. هم میتوان درونفر پخت و هم درون روغن سرخ نمود.
4. در صورت پخت در فر،کف سینی را با فویل می پوشانیم.روی سینه هارا کمی کره مالیده و به مدت 30 دقیقه با حرارت 375 درجه فارنهایت درون فر می گذاریم.