بيف استرو گانف
بيف استروگانف يك غذاى بسيار لذيذ ومقوى از كشور روسيه است كه طرفداران بسيارى دارد
غذايى كه طبخ ان بسيار راحت است
مواد لازم:
گوشت مغز ران گوساله بدون چربى نيم كيلو
قارچ. نيم كيلو
پياز درشت. يك عدد
نمك وفلفل سياه. به ميزان لازم
سس سفيد. يك پيمانه
خامه. نصف فنجان در صورت تمايل
سيب زمينى متوسط. ٤ عدد
روغن براى سرخ كردن سيب زمينى. به ميزان لازم
@ashpazima
طرز تهيه:
ابتدا گوشت را شسته وبه نوارهاى باريك برش بزنيد نوارهايى به اندازه دو بند انگشت وضخامت يك سانتى متر
پياز را خلال كنيد ودر قابلمه با كمى روغن تفت دهيد تا پيازها طلايى شود .
سپس گوشت را اضافه كرده وبه همراه پيازها تفت دهيد تا اب گوشت كاملا تبخير شود . در اين هنگام اب اضافه كرده و سه الى چهار ساعت زمان دهيد تا گوشت كاملا پخته شود .
قارچها را شسته و ورقه اى خرد كنيد وبه گوشت اضافه كنيد تا كمى پخته شود .
در اين فاصله سس سفيد را اماده كنيد
براى اماده كردن سس سفيد در يك ظرف دسته دار ترجيحا لعابى دو قاشق غذاخورى ارد سفيد را با دو ليوان شير مخلوط كنيد وروى حرارت مرتب هم بزنيد تا مخلوط حالت فرنى پيدا كند در اخر پنجاه گرم كره را به ان اضافه كرده نمك وفلفل را بيفزاييد وحرارت را خاموش كنيد .
گوشت وقارچ را تا جايى حرارت دهيد كه بيشتر از نصف پيمانه اب نداشته باشد . سس سفيد را به غذا اضافه كنيد وبعد از يكى دو جوش واضافه كردن نمك وفلفل غذاى شما اماده است
سيب زمينى ها را خلال بسيار باريك وظريف بزنيد ودر روغن سرخ كنيد
بيف استرو گانف را در ظرف مورد نظر بكشيد سيب زمينى هاى سرخ كرده را روى ان بريزيد وبا خامه روى انرا تزيين كنيد
در صورت تمايل ميتوانيد خامه را حذف كنيد
نوش جان
@ashpazima