خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۱:۵۱   ۱۳۹۴/۸/۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    املت ژامبون و فلفل

    مواد لازم برای تهیه املت ژامبون و فلفل

    نمک به اندازه نیاز

    تخم مرغ زده شده شش عدد

    شوید تازه خرد شده یک قاشق سوپخوری

    فلفل سیاه نیم قاشق چایخوری

    گوجه فرنگی دویست و پنجاه گرم

    ژامبون خرد شده صد گرم

    سیر کوبیده یک حبه

    پیاز قرمز خرد شده یک عدد

    کره سی گرم

    فلفل قرمز دلمه ای یک عدد

    طرز تهیه املت ژامبون و فلفل

    ۱ – فلفل دلمه ای را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده و از سمت پوست کبابی کنید . پوست فلفل دلمه ای را پس از آنکه برشته و سیاه رنگ شد کنده و گوشت آن را خرد کنید.
    ۲ – کره را داخل ماهیتابه گرم کرده و پیاز ، سیر و ژامبون را در آن سرخ کنید . مواد را هر از گاهی هم بزنید تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و خرد کنید سپس آنها را همراه با فلفل دلمه ای ، فلفل سیاه و شوید به مواد درون قابلمه اضافه کنید . شعله گاز را خاموش کرده و بگذارید مخلوط ژامبون سرد شود . سپس آن را درون صافی بریزید تا آب اضافی خارج شود. آب اضافی را دور بریزید .
    ۳ – تخم مرغها را همراه نمک و مخلوط ژامبون درون یک کاسه ریخته و خوب هم بزنید . ته یک ماهیتابه نچسب را کمی چرب کرده و نیمی از مایه املت را درون آن بریزید تا ببندد و زیر آن قهوه ای رنگ شود . سپس املت را به کمک کفگیر از وسط تا کرده و بگذارید کمی بیشتر بپزد در آخر آن را داخل بشقاب سرو قرار دهید بقیه مایه املت را هم به همین روش بپزید و به زمان سرو ، هر املت را به دو قسمت تقسیم نمایید .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان