خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۴/۸/۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     گارنی یاریخ

    مواد لازم برای تهیه گارنی یاریخ

    پیاز ۱ عدد

    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

    سیر ۴

    نمك و جعفری به اندازه نیاز

    گوشت چرخ كرده دویست و پنجاه گرم

    بادمجان ۶ عدد

    طرز تهیه گارنی یاریخ
    بادمجان شكم پاره  آذری های عزیز این غذا رو قارنی یاریخ می نامند ما این غذا رو به اسم شکم پاره می شناسیم و با فلفل زیاد درست می کنیم با یه کم تفاوت .
    پوست بادمجان‌ها را از دو ساعت قبل بکنید از وسط‌شان یك برش بزنید و به آنها نمك بپاشیم تا تلخی بادمجان گرفته شود . پیاز خردشده را در مقدار كمی روغن تفت دهید ، بعد گوشت و نمك را اضافه کنیم بعد رب گوجه فرنگی را اضافه می‌كنیم و در آخر پخت جعفری و سیر ریز خرد کرده را هم اضاف کنیم و از روی حرارت بر می‌داریم. حالا بادمجان‌ها را در روغن مایع سرخ کنید و داخل صافی می‌گذاریم. مواد گوشتی را داخل بادمجان‌ها پر کنید و در مقداری رب‌گوجه‌فرنگی سرخ شده كه یك لیوان آب به آن اضاف کنیم و ده دقیقه می‌پزیم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان