
گارنی یاریخ
مواد لازم برای تهیه گارنی یاریخ
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
سیر ۴
نمك و جعفری به اندازه نیاز
گوشت چرخ كرده دویست و پنجاه گرم
بادمجان ۶ عدد
طرز تهیه گارنی یاریخ
بادمجان شكم پاره آذری های عزیز این غذا رو قارنی یاریخ می نامند ما این غذا رو به اسم شکم پاره می شناسیم و با فلفل زیاد درست می کنیم با یه کم تفاوت .
پوست بادمجانها را از دو ساعت قبل بکنید از وسطشان یك برش بزنید و به آنها نمك بپاشیم تا تلخی بادمجان گرفته شود . پیاز خردشده را در مقدار كمی روغن تفت دهید ، بعد گوشت و نمك را اضافه کنیم بعد رب گوجه فرنگی را اضافه میكنیم و در آخر پخت جعفری و سیر ریز خرد کرده را هم اضاف کنیم و از روی حرارت بر میداریم. حالا بادمجانها را در روغن مایع سرخ کنید و داخل صافی میگذاریم. مواد گوشتی را داخل بادمجانها پر کنید و در مقداری ربگوجهفرنگی سرخ شده كه یك لیوان آب به آن اضاف کنیم و ده دقیقه میپزیم.

