خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۴:۱۴   ۱۳۹۴/۸/۱۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ساندويج خانگی

    گوشت گوسفند ریز خرد شده: 150 گرم
    قارچ: 3 عدد
    پیاز: 1 عدد
    سس گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
    سس تند: 1 قاشق چای خوری
    ماست: 2/1 لیوان
    سس مایونز: 1 قاشق غذا خوری
    آب: 2 قاشق غذا خوری
    پنیر چدار: 70 گرم
    گوجه فرنگی: 1 عدد
    خیار: 1 عدد
    گشنیز: 5 ساقه
    خمیر پیراشکی قالب زده شده: 9 عدد
    پودر سیر ، آویشن ،روغن ، نمک وفلفل به مقدار دلخواه

    دستور تهيه :
    ابتدا پیاز ها را ریز خرد کرده و با مقداری روغن کنی تفت می دهیم ، گوشت را اضافه کرده و 5 دقیقه تفت می دهیم ، پودر سیر ، آویشن وسس گوجه فرنگی و سس تند را اضافه کرده و در آخر آب و نمک و فلفل را اندازه می کنیم و می گذاریم 30 دقیقه بپزد ، گشنیز ها را ریز خرد کرده و با ماست و مایونز و کمی نمک ، فلفل و پودر سیر مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم ، خیار و گوجه فرنگی را خیلی ریز خرد کرده و با مقداری نمک و آبلیمو مخلوط می کنیم . خمیر های پیراشکی را داخل سرخ کن یا یک تابه کوچک روغن تک تک کمی سرخ می کنیم و روی دستمال یا توری می گذاریم تا روغن اضافی اشان گرفته شود ، در آخر به سادگی نان ها را با مخلوط گوشت و مقداری از سس و مخلوط خیار گوجه بصورت ساندویچ در آورده و غذا را سرو می کنیم .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان