خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۸   ۱۳۹۴/۹/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ميگو پفكى

    روشهاى زيادى براى طبخ ميگو وجود داره كه رايجترين و پر طرفدارترين نحوه طبخ ميگو به صورت پفكى است كه در آن از خمير بنيه استفاده ميشود . طرز تهيه اين خمير كاربردى را در خمير بنيه ميتوانيد پيدا كنيد .

    مواد لازم :

    ميگو درشت.          ٥٠٠ گرم 

    خمير بنيه.           ٢ پيمانه 

    آبليمو.      نصف استكان 

    سركه سفيد.    نصف استكان 

    نمك ، فلفل، پودر سير ، پودر انبه ، زعفران       به ميزان لازم 

    روغن براى سرخ كردن.    به ميزان لازم 

    طرز تهيه : 

    ميگوها را پوست بكنيد و پشت آنها را شكاف داده و رگ را خارج كنيد. 

    آبليمو و سركه و نمك و ادويه ها را خوب با هم مخلوط كرده و ميگوها را به مدت نيم الى يك ساعت در اين محلول بخوابانيد تا هم مزه دار شده و هم بوى بد آن از بين برود . 

    سپس قابلمه كوچكى را تا نصفه پر از روغن كرده و روى حرارت قرار دهيد . 

    اگر ميخواهيد سيب زمينى سرخ كرده هم در كنار ميگوها سرو كنيد ابتدا سيب زمينى ها را در روغن سرخ كنيد و بعد ميگوها را يكى يكى در خمير بنيه غلطانده تا كاملا آغشته به خمير شود سپس در روغن فراوان غوطه ور كنيد و با شعله متوسط همه را سرخ كرده و بعد از خارج كردن از روغن روى حوله كاغذى مخصوص آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافى آن گرفته شود . در انتها ميگوهاى پفكى را در ظرف سرو بچينيد و به سليقه خودتان تزئين كنيد .

    نوش جان

    -----------------

    خمير_بنيه

    مواد لازم :

    آرد.       ٣/٤ پيمانه 

    تخم مرغ.      ٢ عدد

    ماءالشعير.      ١/٢ پيمانه 

    نمك.       نصف ق چ

    فلفل.     نصف ق چ

    نشاسته ذرت.      ٤ ق غ 

    روغن.        ١/٤ پيمانه

    طرز تهيه :

    تخم مرغها را در كاسه اى بشكنيد و با چنگال هم بزنيد تا از حالت لختگى خارج شود آرد را كم كم به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد ماءالشعير و روغن و نمك و فلفل و نشاسته ذرت را هم اضافه كنيد و همه مواد را خوب با هم مخلوط كنيد تا گلوله اى نداشته باشد ميتوانيد نشاسته ذرت را از دستور حذف كنيد و آرد جايگزين كنيد .

    غلظت اين سس مانند ماست است با اضافه كردن آرد و يا ماءالشعير ميتوانيد به غلظت دلخواه برسيد . در انتها نصف قاشق چايخورى بيكينگ پودر به خمير اضافه كنيد و خوب هم بزنيد . 

    اين خمير براى سرخ كردن ميگو ، ماهى ، فيله مرغ و انواع سبزيجات بسيار مطلوب است .

    شام چی درست کنیم؟
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان