سلام به همه . چند شب پیش که از همسر نظر پرسیدم شام چی بپزم گفت مرغ. من کلا مرغ زیاد دوس ندارم واسه همین وقتی تصمیم به این شد که شام مرغ باشه خلاقیت به خرج دادم که یه کمی باب طبع خودم بشه. نتیجه اش خوب شد و مورد استقبال عموم قرار گرفت
اولین نکته که من همیشه موقع طبخ مرغ رعایت میکنم ( به پیشنهاد مادر همسر) اینه که مرغ رو با یه پیاز کمی آب پز می کنم. انقد که چن تا قل بزنه به قول آشپزا . وقتی یه لرد هایی روی آبش جمع شد از روی گاز برش میدارم و میزارمش کنار و بعد آب و پیازشو دور میریزم قابلمه و میشورم و دوباره از اول. کارشناسان معتقدند این جوری هورمن های مرغ خارج میشه (راست و دروغش پای خودشون) و بوی زحم هم دیگه نمیده.
در مرحله دوم ادویه ها رو به مرغ اضافه کردم که به شرح ذیل می باشند:
1. برگ بو
2.یه تیکه زنجفیل
3. هل
4. زعفران دم شده
5.سیر
6. آویشن
7. فلفل سیاه و فلفل پاپریکا
8. نمک
در این مرحله منو از برق کشیدند تا همه آشپزخونه رو نریزم تو غذا.

ولی خوشمزه شد جاتون خالی
