بورک گوشت
مواد لازم
تخم مرغ یک عدد
شیر 50گرم
روغن مایع 50 گرم
پنیر پیتزا 50 گرم
پنیر لیقوان 50 گرم
گوشت چرخ کرده 250 گرم .
کالباس 250 گرم
پیاز متوسط یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
نصف فلفل دلمه ای
ادویه نمک و فلفل
خمیر یوفکا به میزان لازم
اگر بخواهیم بورک اسفناج درست کنیم اسفناج پاک کرده نیم کیلو
طرز تهیه
کره را در تابه ریخته و پیاز را با آن سر تف داده تا کمی پیاز رنگ بگیرد .(اگر بخواهیم اسفناج درست کنیم در این مرحله میریزیم) گوشت را اضافه کرده و سر تف داده و فلفل دلمه ای و رب و ادویه رو اضافه کرده و یک لیوان آب ریخته و میگذاریم گوشت کاملا بپزد . و در آخر کالباس نگینی شده را ریخته و میگذاریم مایه گوشتی ما سرد شود . توجه کنید چون در این غذا از پنیر لیقوان استفاده میکنیم نمک غذا رو کم میزنیم. سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را با هم زن دستی میزنیم تا کف کنه . بعد شیر و روغن مایه رو اضافه کرده . این مایع برای مرطوب کردن خمیر یوفکاست. روغن آنرا چرب میکنه ،شیر خوشمزه میکنه،و سفیده حکم چسب رو داره. خمیر یوفکا رو به ابعاد 20 در 35 سانت برش میزنیم و هر دو طرف آنرا با برس مایع شیر و روغن و سفیده میمالیم. دو ورق روی هم قرار داده و از مایه گوشتی روی آن پهن کرده و کمی پنیر پیتزا لیقوان ریخته و از طول لوله میکنیم و درون یک ماهیتابه تفلون و نچسب به صورت گرد و حلزونی قرار میدهیم . به زرده تخم مرغ کمی روغن مایع زده و با برس روی خمیر را که شبیه گل درون ماهیتابه قرار داده زرین کرده و سیاه دانه میپاشیم و در فر 180 درجه در طبقه وسط به مدت 30 دقیقه میپزیم.
نکته؛ میتوانید از خمیر به ابعاد 20 در 20 برش زده و تک نفره به صورت دلمه سیگاری بپیچید و در فرقرار دهید
میتوانید به جای مایه گوشتی اسفناج روی خمیر بریزید با کمی گردو و زرشک و بورک اسفناج درست کنید .
و همچنین انواع و اقسام بورک با این دستور میتوانید درست کنید .