خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۳۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    بورک گوشت

    مواد لازم

    تخم مرغ یک عدد

    شیر 50گرم

    روغن مایع 50 گرم

    پنیر پیتزا 50 گرم 

    پنیر لیقوان 50 گرم

    گوشت چرخ کرده 250 گرم .

    کالباس 250 گرم 

    پیاز متوسط یک عدد

    رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

    کره 50 گرم

    نصف فلفل دلمه ای 

    ادویه نمک و فلفل 

    خمیر یوفکا به میزان لازم

    اگر بخواهیم بورک اسفناج درست کنیم اسفناج پاک کرده نیم کیلو 

    طرز تهیه

    کره را در تابه ریخته و پیاز را با آن سر تف داده تا کمی پیاز رنگ بگیرد .(اگر بخواهیم اسفناج درست کنیم در این مرحله میریزیم) گوشت را اضافه کرده و سر تف داده و فلفل دلمه ای و رب و ادویه رو اضافه کرده و یک لیوان آب ریخته و میگذاریم گوشت کاملا بپزد . و در آخر کالباس نگینی شده را ریخته و میگذاریم مایه گوشتی ما سرد شود . توجه کنید چون در این غذا از پنیر لیقوان استفاده میکنیم نمک غذا رو کم میزنیم. سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را با هم زن دستی میزنیم تا کف کنه . بعد شیر و روغن مایه رو اضافه کرده . این مایع برای مرطوب کردن خمیر یوفکاست. روغن آنرا چرب میکنه ،شیر خوشمزه میکنه،و سفیده حکم چسب رو داره. خمیر یوفکا رو به ابعاد 20 در 35 سانت برش میزنیم و هر دو طرف آنرا با برس مایع شیر و روغن و سفیده میمالیم. دو ورق روی هم قرار داده و از مایه گوشتی روی آن پهن کرده و کمی پنیر پیتزا لیقوان ریخته و از طول لوله میکنیم و درون یک ماهیتابه تفلون و نچسب به صورت گرد و حلزونی قرار میدهیم . به زرده تخم مرغ کمی روغن مایع زده و با برس روی خمیر را که شبیه گل درون ماهیتابه قرار داده زرین کرده و سیاه دانه میپاشیم و در فر 180 درجه در طبقه وسط به مدت 30 دقیقه میپزیم.

    نکته؛ میتوانید از خمیر به ابعاد 20 در 20 برش زده و تک نفره به صورت دلمه سیگاری بپیچید و در فرقرار دهید 

    میتوانید به جای مایه گوشتی اسفناج روی خمیر بریزید با کمی گردو و زرشک و بورک اسفناج درست کنید . 

    و همچنین انواع و اقسام بورک با این دستور میتوانید درست کنید . 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان