كدوي شكم پر
۴ عدد کدوی درشت
۱ قاشق چایخوری روغن آفتابگردان
۱ حبه سیر (خرد شده)
پوسته یک عدد لیموترش رنده شده
آب نصف لیموترش
۲ فنجان برنج پخته شده
۱۷۵ گرم گوجه فرنگی خرد شده
۲ قاشق غذا خوری بادام هندی بو داده (در صورت تمایل)
نمک و فلفل به میزان کافی
پودر آویشن مقداری برای تزئین
▪ طرز تهیه:
۱- کدوها را به صورت طولی به دو نیم تقسیم کرده و به وسیله قاشق مقداری از محتویات داخل آن را خالی کنید. فر را بر روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در قابلمه بزرگی مقداری آب ریخته و پس از جوشیدن آب، پوسته های کدو را به مدت ۲ دقیقه در داخل آب در حال جوش قرار دهید تا نیم پز شوند. سپس آنها را با دقت آبکش کنید.
۲- خرده کدوهای خالی شده از پوسته را با چاقو ریزتر کرده و به همراه سیر خرد شده در داخل روغن تفت دهید.
شعله اجاق گاز را کم کرده و بگذارید مواد به آرامی پخته و نرم شود ولی مراقب باشید که تغییر رنگ نداده و قهوه ای نشود.
۳- پوسته رنده شده لیمو، آب لیمو، برنج پخته شده، گوجه فرنگی و بادام هندی را به مواد فوق اضافه کرده و مدت ۳ دقیقه حرارت دهید. پس از پایان این مدت پوسته های کدو را با این مواد پر کنید. کدوهای شکم پر را در داخل ظرف شیشه ای نسوز (پیرکس) چیده و روی ظرف را با ورقه ای از فویل آلومینیوم بپوشانید.
مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه و یا تا زمانی که کدوها کاملاً پخته شوند در فر قرار دهید. در پایان غذا را با پودر آویشن تزئین کرده و سرو کنید. نکته: برای آنکه کدوها به ظرف نچسبد، ظرف را با مقدار کمی روغن چرب کنید.