" رنگین پلو "
* مواد لازم :
برنج آبکش شده 4 پیمانه .
فیله مرغ 500 گرم .
فلفل دلمه ای رنگی 4 عدد ( از هر رنگ 1 عدد ) .
زعفران آب کرده 1 قاشق سوپخوری .
خلال بادام 1 پیمانه .
خلال پسته 1 پیمانه .
کره 150 گرم .
نخودسبز آب پز شده 1 پیمانه .
کنسرو ذرت 1 پیمانه .
نمک ، فلفل ، آبلیمو به میزان لازم .
** طرز تهیه :
1 . فیله های مرغ را در کاسه ای بریزید و پس از آغشته کردن به نمک ، فلفل ، آبلیمو و زعفران به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شوند .
2 . فلفل های دلمه ای رنگی را به صورت نگینی خرد کرده ، کمی با کره تفت دهید ، خلال های پسته و بادام را هم در کره تفت داده و آماده کنار بگذارید .
نکته :
1 . اگر دوست دارید فلفل ها و خلال های پسته و بادام نرم تر شوند ، می توانید آنها را حین دم کردن ، لابه لای برنج بریزید ، برنج را آبکش کنید و بگذارید به روش عادی دم بکشد ، در این فاصله مرغ ها را هم با کمی آب بگذارید تا بپزند .
2 . در مرحله سرو کردن می توانید مرغ ها را کنار دیس گذاشته و فلفل های دلمه ای ، نخود سبز و ذرت را با خلال های پسته و بادام مخلوط کنید و لابه لای برنج بکشید یا به دلخواه روی برنج را با این مواد تزیین کنید . .