خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۴:۵۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    " رنگین پلو "

    * مواد لازم :

    برنج آبکش شده 4 پیمانه .

    فیله مرغ 500 گرم .

    فلفل دلمه ای رنگی 4 عدد ( از هر رنگ 1 عدد ) .

    زعفران آب کرده 1 قاشق سوپخوری .

    خلال بادام 1 پیمانه .

    خلال پسته 1 پیمانه .

    کره 150 گرم . 

    نخودسبز آب پز شده 1 پیمانه .

    کنسرو ذرت 1 پیمانه .

    نمک ، فلفل ، آبلیمو به میزان لازم .

    ** طرز تهیه :

    1 . فیله های مرغ را در کاسه ای بریزید و پس از آغشته کردن به نمک ، فلفل ، آبلیمو و زعفران به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شوند . 

    2 . فلفل های دلمه ای رنگی را به صورت نگینی خرد کرده ، کمی با کره تفت دهید ، خلال‌ های پسته و بادام را هم در کره تفت داده و آماده کنار بگذارید . 

    نکته : 

    1 . اگر دوست دارید فلفل ها و خلال های پسته و بادام نرم تر شوند ، می توانید آنها را حین دم کردن ، لابه لای برنج بریزید ، برنج را آبکش کنید و بگذارید به روش عادی دم بکشد ، در این فاصله مرغ ها را هم با کمی آب بگذارید تا بپزند . 

    2 . در مرحله سرو کردن می توانید مرغ ها را کنار دیس گذاشته و فلفل های دلمه ای ، نخود سبز و ذرت را با خلال های پسته و بادام مخلوط کنید و لابه لای برنج بکشید یا به دلخواه روی برنج را با این مواد تزیین کنید . .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان