خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۴:۵۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     رولت گوشت و مرغ

    مواد لازم:

    گوشت گوسفندی چرخ کرده 400 گرم

    سینه ی مرغ 1 عدد

    پیاز 2 عدد رنده شده و آب گرفته

    فلفل دلمه ای خلال شده قرمز نصف یک عدد

    دم پیازچه 5 عدد

    برگ نعناع به میزان لازم

    تخم مرغ آبپز 1 عدد

    تخم مرغ خام ا عدد

    سیر 4-5 حبه

    گوجه فرنگی 2 عدد

    روغن به میزان لازم

    سس کچاب 2 ق غ

    قرص عصاره گوشت 1 عدد

    آب جوش 1 لیوان

    مغز نان باگت خیس شده در شیر 4 قاشق غذاخوری

    آرد نخودچی 1 ق غ

    ادویه(جوز هندی ، فلفل ،نمک،زیره ، آویشن)

    طرز تهیه:

    گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و سیر و مغز نون باگت و سینه ی مرغ یه بار چرخ می کنیم بعد زرده ی تخم مرغ رو هم اضافه می کنیم و 2 قاشق غذاخوری از سفیده ی تخم مرغ نگه می داریم و بقیه رو به گوشت اضافه می کنیم و با ادویه ها همه رو ورز می دیم

    بعد کاغذ روغنی رو چرب می کنیم گوشتو پهن می کنیم و دم پیازچه و فلفل دلمه ای و تخم مرغ آبپز و برگهای نعنا رو می چینیم توش مثل عکس

    به کمک کاغذ جمعش می کنیم و رولتو تو ماهی تابه ی چرب شده با روغن می زاریم بعد 2 ق غ سفیده تخم مرغ رو می مالیم روشو تفت می دیم دو طرفشو.

    بعد یه لیوان آب رو که داشتیم با 1 قرص گوشت قاطی می کنیم به همراه سس گوجه .

    گوجه هارو هم حلقه می کنیم می ریزیم کنار رولت بعد آب گوشتو می ریزیم و به مدت 40-60 دقیقه تو فر با حرارت 180 درجه می زاریم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان