خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۴:۵۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کباب لای پلو

    مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:

    گوشت چرخ کرده: 300 گرم

    پیاز:1 دونه درشت

    نمک و فلفل

    سماق

    زیره و ادویه دلخواه : درصورت تمایل

    طرز پخت:

    برنج رو که با آب و نمک خیسوندم گذاشتم روی حرارت تا برای آبکش کردن به جوش بیاد...تو این فاصله پیاز رو توی گوشت رنده کردم (البته آبش رو گرفتم چون پلو رو شفته می کنه) بعد نمک و فلفل و زیره و کمی زعفرون هم زدم بهش و ورز دادم تا یه دست بشه ...شما می تونین هر ادویه دلخواهی بزنین

    برنج رو کمی دون تر و زنده تر از همیشه بردارین و آبکش کنین ... حالا کف دیگ، روغن می ریزیم و ته دیگ موردعلاقه مون رو می ذاریم و به ردیف برنج پخش می کنیم ...

    یه تکه گوشت برمی داریم و توی دست فرم کباب بهش می دیم و روی برنج می چینیم .. کبابها ضخیم نباشه تا بهتر بپزه،بعد سماق روشون می پاشیم و یه ردیف دیگه برنج می ریزیم...جوری که کاملا روی کباب ها رو بگیره...

    توی هر ردیف میشه 3 تا کباب گذاشت...لایه آخر هم برنج می دیم و بازم روی کباب ها رو کامل می پوشونیم تا خوب بپزه با بخار برنج ،

    بعد نصف لیوان آب و روغن روی پلو می ریزیم و در دیگ رو با دمکنی می زاریم، شعله اول متوسط باشه و به محض بخار کردن، کم می کنیم...چیزی حدود 50 تا 60 دقیقه زمان می خواد.

    کلا این پلو به آب گوشت که روی برنج می ریزه خیلی خوشمزه میشه.

    گوشت هم خوب مغزپخت شده...

    من فلفل و گوجه هم سر گاز کباب کردم!

    *موقع سرو کره هم روش بدین که دیگه محشر میشه!!

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان