کباب لای پلو
مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز:1 دونه درشت
نمک و فلفل
سماق
زیره و ادویه دلخواه : درصورت تمایل


طرز پخت:
برنج رو که با آب و نمک خیسوندم گذاشتم روی حرارت تا برای آبکش کردن به جوش بیاد...تو این فاصله پیاز رو توی گوشت رنده کردم (البته آبش رو گرفتم چون پلو رو شفته می کنه) بعد نمک و فلفل و زیره و کمی زعفرون هم زدم بهش و ورز دادم تا یه دست بشه ...شما می تونین هر ادویه دلخواهی بزنین
برنج رو کمی دون تر و زنده تر از همیشه بردارین و آبکش کنین ... حالا کف دیگ، روغن می ریزیم و ته دیگ موردعلاقه مون رو می ذاریم و به ردیف برنج پخش می کنیم ...
یه تکه گوشت برمی داریم و توی دست فرم کباب بهش می دیم و روی برنج می چینیم .. کبابها ضخیم نباشه تا بهتر بپزه،بعد سماق روشون می پاشیم و یه ردیف دیگه برنج می ریزیم...جوری که کاملا روی کباب ها رو بگیره...
توی هر ردیف میشه 3 تا کباب گذاشت...لایه آخر هم برنج می دیم و بازم روی کباب ها رو کامل می پوشونیم تا خوب بپزه با بخار برنج ،
بعد نصف لیوان آب و روغن روی پلو می ریزیم و در دیگ رو با دمکنی می زاریم، شعله اول متوسط باشه و به محض بخار کردن، کم می کنیم...چیزی حدود 50 تا 60 دقیقه زمان می خواد.
کلا این پلو به آب گوشت که روی برنج می ریزه خیلی خوشمزه میشه.
گوشت هم خوب مغزپخت شده...
من فلفل و گوجه هم سر گاز کباب کردم!
*موقع سرو کره هم روش بدین که دیگه محشر میشه!!