خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۵:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     دستور ساده برای تهیه نان پیتای لبنانی!

    نون پیتا نون مخصوص لبنانی هاست...همونی که فلافل و دونر ها رو توش میپیچن....حامص هم با این نون میخورن.... نون دو لایه ای هست که تقریبا اینجا برای ما مثل نون لواش خودمون میمونه...

    مواد لازم برای 8 عدد نون:

     آب گرم.....1 و 1/8 پیمانه

     شکر.....1.5 ق غ

     مایع خمیر.....1.5 ق غ

     روغن زیتون.....1 ق غ

     آرد.....3 پیمانه

     نمک.....1 ق غ

     دستور ساده برای تهیه نان پیتای لبنانی! 

    طرز تهیه:

     1- برای تهیه خمیر نان پیتا ابتدا شکر و توی آب گرم حل کنید و مایع خمیر و روی آب پخش کنید و بزاری کنار تا عمل بیاد....نکته اینجاست که بهتره برای خوب عمل کردن مایع خمیر, اول آب و ریخت و بعد مایع و روش پاشید و گذاشت که عمل بیاد....

     2-روغن زیتون, 2 پیمانه آرد و نمک و با هم مخلوط کنید و به مواد بالا اضافه کنید....بعد کم کم باقی آرد و هم بریزید تا خمیرتون بدست بیاد....بزارید یه ساعتی استراحت کنه...

     3-خمیر اماده شده و روی سطح آرد پاشی شده رول کنید و ازش 8 قسمت مساوی گلوله خمیر بردارید....(مهم اینجاست که اول رول کنید و بعد گلوله بردارید که همین باعث میشه که نان دولایه بشه)....بزارید زیر یه پارچه مرطوب که خشک نشن ...

     4-هر گلوله رو باز کنید به قطر 10 سانت....بعد دوباره برای نیم ساعت زیر پارچه مرطوب استراحت بدید....اینجوری کمی دوباره پف خواهند کرد....

     5-حالا در فر 200 درجه از قبل گرم شده, روی توری فر مستقیم یک یا دوتا خمیر و با هم قرار بدید....4-5 دقیقه کافیه و میتونی پف کردن وسط اون و طلایی شدن لبه های نان رو ببینید....بعد از فر درارید و دوباره زیر پارچه مرطوب بزارید تا نرم بمونن....

     6- وقتی همه نان ها تموم شدن میتونیم توی کیسه فریزر برای چند روز در یخچال یا در فریزر قرار بدید...

    نکات :

    برای امتحان اینکه خمیر ور آمده‌است یا خیر انگشت خود را در داخل خمیر فرو می‌کنیم اگر جای انگشت به همان صورت بصورت حفره باقی ماند خمیر آماده است و اگر اثر انگشت با خمیر پر شد، خمیرهنوز آماده نشده‌ است.

    اگر آب بیشتر از اندازه گرم شده باشد باعث کشته شدن مواد زندهٔ خمیرترش شده و خمیر ور نمی‌آید.

    اگر خمیر بیش از اندازهٔ لازم باقی بماند و پخت نشود، خمیر ترش شده و باید دور انداخته شود

    مواد لازم:
    آرد=3 ليوان
    خمير مايه=2 قاشق غذاخوري
    شكر=2 قاشق غذاخوري
    آب=1 ليوان
    نمك=كمي


    طرز تهيه:
    1. تمام مواد را با هم مخلوط كرده با دست ورز دهيد.
    2. در صورتيكه خمير سفت بود به آن كمي آب اضافه كنيد.
    3. خمير را به مدت 2 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا  خمير به اصطلاح ور بيايد و حجم آن تقريبا دو برابر شود.

    4. خمير را به 8 قسمت مساوي تقسم كرده هر كدام را با وردنه روي سطح آردپاشي شده پهن كرده سپس نانها را روي تابه تفال بپزيد.

    از اين نان مي توانيد براي تهيه انواع ساندويچ استفاده كنيد.

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۲۶/۱۰/۱۳۹۴   ۱۵:۲۶
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان