اشترودل و کاپ کیک سیب زمینی
کاپ کیک سیب زمینی
سیب زمینی رو به اندازه ی دلخواه اب پز کرده و میزاریم سرد بشه با گوش کوب له میکنیم وبا کمی نمک فلفل و جعفری ریز شده دو قاشق شیر و دو قاشق اب ورز میدهیم میزاریم کنار مایع گوشتی رو درست میکنیم حالا پوره ی سیب زمینی را که قبلا درست کردیم کف دست گرد کرده وپهن میکنیم و داخل قالب میزاریم وتوی هر قالب مواد گوشتی هم میریزیم در صورت تمایل پنیر پیتزا هم میریزیم کمی کره هم روی لبه های سیب زمینی میزنیم که نسوزه میزاریم داخل فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه تقریبا ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای خمیر اشترودل
خمیر مایه ی فوری ۱ ق س خ کره ۵۰ گرم تخم مرغ یک عدد ماست یا شیر یک قاشق س خ ارد ۲ پیمانه نمک یک ق م خ اب ولرم یک سوم پیمانه
طرز تهیه : مواد بالا رو با هم مخلوط کرده ورز میدیم نیم ساعت بهش استراحت میدیم تا ور بیاد تو این فاصله مایه ی ماکارونی درست میکنیم خمیر که ور امد به اندازه ی پرتقال ازش بر میداریم و با وردنه به شکل مستطیل به ضخامت نیم سانت باز میکنیم ابعادش تقریبا ۱۵-۱۰باشه روش زرده ی تخم مرغ و کنجد میزنیم و تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه میپزیم ( با این خمیر ۴ عدد اشترودل خواهیم داشت )