ساندویچ خانگی با گوشت؛ هم خوشمزه، هم سالم
گوشت گوسفند ریز خرد شده : 150 گرم
قارچ : 3 عدد
پیاز : یک عدد
سس گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
سس تند ( سالسا) : یک قاشق چایخوری
ماست : 1/2 لیوان
سس مایونز : یک قاشق غذاخوری
آب : 2 قاشق غذاخوری
پنیر چدار : 70 گرم
گوجه فرنگی : یک عدد
خیار : یک عدد
گشنیز : 2 قاشق غذاخوری
خمیر پیراشکی: یک بسته
پودر سیر ، آویشن ، روغن ، نمک و فلفل : به مقدار دلخواه
1- خمیر پیراشکی را طبق دستور روی بسته آماده کنید.
2- ابتدا پیازها را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
3- گوشت را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.
4- پودر سیر، آویشن، سس گوجه فرنگی و سس تند را اضافه کنید و در آخر آب، نمک و فلفل را اندازه کنید و بگذارید 30 دقیقه بپزد.
5- گشنیز ها را ریز خرد کنید و با ماست و مایونز و کمی نمک ، فلفل و پودر سیر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
6- خیار و گوجه فرنگی را خیلی ریز خرد کنید و با مقداری نمک و آبلیمو مخلوط کنید.
7- خمیرهای پیراشکی را به شکل ورقههای نان گرد یا مستطیل با ضخامتی که دوست دارید، قالب بزنید و بعد داخل سرخ کن یا یک تابه کوچک روغن تک تک کمی سرخ کنید؛ سپس روی دستمال یا توری بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.
8- در آخر به سادگی نانها را با مخلوط گوشت و مقداری از سس و مخلوط خیار گوجه به صورت ساندویچ در آورید و غذا را سرو کنید .برای هر ساندویچ از دو قطعه نان سرخ شده استفاده کنید.