خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۳:۴۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ساندویچ میگو؛ ساده و پرخاصیت

    میگوی درشت : ۴۵۰ گرم(پاک شده)

    ادویه ماهی یا ادویه معطر مانند پلو : یک قاشق سوپخوری

    مایونز کم چرب : یک چهارم پیمانه یا ۲ قاشق سوپخوری

    سس خردل2 : قاشق سوپخوری

    آبلیمو ترش 2 : قاشق سوپخوری

    نان ساندویچی : 4 عدد

    کره یا مارگارین : 3 قاشق سوپخوری

    فلفل دلمه ای سبز و قرمز متوسط : 2 عدد خلالی شده

    سیر له شده : 2 حبه

    1- میگوهای تمیز و شسته شده را در ادویه  ماهی بغلتانید، درون یک ظرف کوچک بریزید و در آن را ببندید.

    2- ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند . مایونز و خردل را با آبلیمو مخلوط کرده و کنار بگذارید.

    3- نان ساندویچ را برش دهید و بخشی از مغز آن را خالی کنید.

    4- در تابه‌ای نچسب ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن را روی حرارت کم ، داغ کنید و برای ۵ دقیقه فلفل ها را در تابه تفت دهید.

    5- سیر را اضافه کنید و ۵ دقیقه ی دیگر تا وقتی که فلفل‌ها نرم شود تفت دادن را ادامه دهید.

    6- این مواد را از تابه به ظرف دیگری منتقل کنید و کنار بگذارید.

    7- درون همان تابه کره را آب کنید و روی حرارت متوسط میگوها را برای ۵ دقیقه تفت دهید.

     2 - 8قاشق چایخوری از مخلوط مایونز و خردل و آبلیمو را روی دو طرف نان ها بمالید . یک قاشق از سس فلفل را روی قسمت سس مالی شده نان گذاشته و میگوها را روی آن بگذارید. بقیه سس مایونز را روی میگوها بریزید و ساندویچ را ببندید و سرو کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان