ساندویچ میگو؛ ساده و پرخاصیت
میگوی درشت : ۴۵۰ گرم(پاک شده)
ادویه ماهی یا ادویه معطر مانند پلو : یک قاشق سوپخوری
مایونز کم چرب : یک چهارم پیمانه یا ۲ قاشق سوپخوری
سس خردل2 : قاشق سوپخوری
آبلیمو ترش 2 : قاشق سوپخوری
نان ساندویچی : 4 عدد
کره یا مارگارین : 3 قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای سبز و قرمز متوسط : 2 عدد خلالی شده
سیر له شده : 2 حبه
1- میگوهای تمیز و شسته شده را در ادویه ماهی بغلتانید، درون یک ظرف کوچک بریزید و در آن را ببندید.
2- ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند . مایونز و خردل را با آبلیمو مخلوط کرده و کنار بگذارید.
3- نان ساندویچ را برش دهید و بخشی از مغز آن را خالی کنید.
4- در تابهای نچسب ۲ قاشق سوپخوری روغن را روی حرارت کم ، داغ کنید و برای ۵ دقیقه فلفل ها را در تابه تفت دهید.
5- سیر را اضافه کنید و ۵ دقیقه ی دیگر تا وقتی که فلفلها نرم شود تفت دادن را ادامه دهید.
6- این مواد را از تابه به ظرف دیگری منتقل کنید و کنار بگذارید.
7- درون همان تابه کره را آب کنید و روی حرارت متوسط میگوها را برای ۵ دقیقه تفت دهید.
2 - 8قاشق چایخوری از مخلوط مایونز و خردل و آبلیمو را روی دو طرف نان ها بمالید . یک قاشق از سس فلفل را روی قسمت سس مالی شده نان گذاشته و میگوها را روی آن بگذارید. بقیه سس مایونز را روی میگوها بریزید و ساندویچ را ببندید و سرو کنید.