۱۸:۲۴ ۱۳۹۴/۱۰/۲۹

🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
#شورینی
مواد لازم:
پنیر خامه ای / 100 گرم
کره / 120 گرم
تخم مرغ / 3 عدد
نمک و فلفل سیاه / به مقدار لازم
آرد / 160 گرم
پنیر پارمسان / 3 قاشق غذاخوری
ژامبون / 100 گرم
فلفل دلمه ای / 1 عدد
سبزیجات خشک معطر / 3 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تزئین:
خیار شور + گوجه فرنگی + گردو + زیتون + سیاه دانه + پنیر خامه ای + پودر سیر و...
اردور شیک و خوشمزه شورینی
طرز تهیه:
گرم پنیر خامه ای را با کره ای که به دمای محیط رسیده خوب با همزن میزنید.
تخم مرغ را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را کمی با همزن میزنید تا به خورد مواد رفته و سپس دانه بعدی را اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را در این مرحله اضافه کنید.
آرد را با پنیر پارمزان مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
ژامبون ریز شده را به همراه فلفل دلمه ای ( درصورت دلخواه ) اضافه کرده و باز هم میزنیم. ( از سوسیس یا کالباس دودی استفاده نشود )
سبزی خوردن خشک را اضافه کنید.
مواد را هم بزنید تا یکدست شود، بعد داخل قیف ریخته و توی قالب بریزید. ( قالب را از قبل چرب کنید )
میتوانید از قالبهای مستطیل شکل یا مینی مافین استفاده کنید.
در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه زمان برای پخت دهید. ( فر را از یک ربع قبل روشن کنید تا گرم شود )
روی شورینی ها را با پنیر خامه ای ِ زده شده و کمی پودر سیر تزئین کنید. برای تزئین از گوجه فرنگی + گردو + زیتون + سیاه دانه + خیارشور و خلاصه هر چیزی که دوست داشتید و دم دست بود میتوانید