قارچ برگر

:نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری به میزان لازم
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه سبز (قرمز هم باشه خوبه ) 1عدد
قارچ 10 عدد متوسط
پیاز 1 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده 200 گرم
طرز تهیه قارچ برگر
قارچهای شسته شده فلفل دلمه و پیاز و جعفری را جداگانه بریزین تو خرد کن و یک چرخ بدین تا خرد شن. همه را با هم تو یک کاسه مخلوط کنید و همراه با گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری خوب ورز بدین تا مخلوط شن.
بعد از ورز دادن بذارین تو یخچال نیم ساعت بمونه تو خوب انسجام پیدا کنه و بعد تو دست بهش شکل بدین و توی ماهیتابه که کمی روغن توش ریختین بذارین با حرارت متوسط سرخ بشه.