پنه با سس الفردو
مواد لازم
سینهمرغ (بیاستخوان)1 عدد (200 گرم)
پیاز (خردشده)1 عدد (140 گرم)
زعفران (ساییده و حل شده در آبجوش)1 قاشق چایخوری (7 میلیلیتر)
آبلیموترش1 قاشق سوپخوری (14 میلیلیتر)
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغنمایع به مقدار لازم
سیر (کوبیده)2 حبه (10 گرم)
قارچ (ورقه شده)4 عدد (60 گرم)
پاستا پنه100 گرم
شیر1 پیمانه (160 میلیلیتر)
قرص مرغ (پودرشده)نیم عدد
خامه یک سوم پیمانه (65 میلیلیتر)
پنیر موزارلا (رندهشده)100 گرم
طرز تهیه
1. سینه مرغ را به طور یکدست برش زده و با پیاز ، زعفران ، آبلیموترش ، نمک و فلفل به مدت دو ساعت مزهدار کنید.
2. در مقداری روغن ، سینه مرغ را تفتداده و سیر را اضافه کنید. پس از کمی تفت ، قارچ را نیز به همراه نمک و فلفل اضافه کرده و تفت دهید.
3. مقداری نمک و روغن مایع را در آب در حال جوش بریزید و پاستا را اضافه کرده بجوشانید به حدی که پاستا کاملا نرم شود. سپس در آبکش ریخته روی آن مقداری آب بریزید.
4. در ظرفی دیگر شیر را بجوشانید و پاستا را به همراه قرص مرغ به آن اضافه و روی حرارت قرار داده به حدی بماند تا شیر تقریبا" به خورد پاستا برود.
5. مخلوط سینهمرغ را اضافه و همهی مواد را با هم مخلوط کنید.
6. خامه و پنیر را اضافه کرده مخلوط کنید. از روی حرارت برداشته در ظرف مورد نظر بریزید. در صورت تمایل روی آن را کمی پنیر بپاشید و به دلخواه تزئین کنید.