طرز تهيه #پيتزا_پاي:
در ظرفي ١/٢ ق چ خمير مايه رو با ١٥٠ ميلي ليتر اب ولرم و ٢ ق چ شكر مخلوط كرده كنار ميگذاريم تا عمل بياد يا پف كنه، حالا به ١٥٠ گرم آرد ١/٢ ق چ نمك و ٢٥ ميلي ليتر روغن اضافه كرده و مايه خمير را روي آن ريخته و هم ميزنيم تا يكدست شود، و آن را يكساعت استراحت ميدهيم. مواد مياني شامل ژامبون -پنير پيتزا- قارچ- فلفل دلمه -ذرت .
حالا خمير استراحت داده شده را به دو قسمت نامساوي تقسيم كرده قسمت بزرگتر را با وردنه باز كرده و داخل قالب كمربندي چرب شده پهن ميكنيم طوري كه كاملا از ديواره ها بالا بيايد حالا مواد مياني را بصورت ژامبون قارچ فلفل دلمه ذرت و پنير پيتزا و دوباره به همين ترتيب پر ميكنيم و حالا قسمت دوم خمير را باز كرده بصورت درپوش رو اين مواد قرار ميدهيم و كناره ها را كامل ميبنديم يعني خميرها را به هم ميچسبانيم و داخل فر قرار ميدهيم به مدت ٤٠ دقيقه ١٧٥ درجه (البته تو فر من با اين درجه شما بايد خودتون تشخيص بديد)