۰۳:۰۸ ۱۳۹۴/۱۱/۴

پیتزا مرغ پاپریکا 👇 دستور ارسالی کدبانو
سینه مرغ یک عدد کامل
فلفل دلمه ای یک عدد
فلفل سبز دو قطعه
قارچ 300 گرم
پودر آویشن مقداری
پیاز داغ یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه کمی
پنیر پیتزا 300 گرم
مواد لازم برای خمیر
آرد یک و نیم لیوان
روغن نصف استکان
نمک نصف ق چ
بیکینگ پودر یک ق چ
شیر نصف لیوان
جهت تهیه خمیر پیتزا به آرد تمامی مواد خمیر را اضافه کرده تا به صورت خمیری به دست آید که به دست نچسبد، این خمیر احتیاج به استراحت ندارد
مواد داخل پیتزا :
مرغ را به قطعات کوچک درآورده و در کمی روغن تفت میدهیم فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و اضافه میکنیم، این پیتزا به صورت تند سرو میشود ولی اگر با ذایقه شما سازگار نیست میتوانید فلفل سبز را حذف کنید ولی حتما از طعم خوب فلفل دلمه ای نگذرید!
قارچ های تفت داده شده و پودر آویشن و پیاز داغ و فلفل سیاه و نمک.را اضافه کرده، بعد از اینکه خمیر را درون تابه که چرب کردیم مواد فوق را روی خمیر پهن میکنیم و پنیر پیتزا را به کامل روی خمیر پوشش میدهیم و درون فر با درجه 350 درجه با مدت 20 دقیقه میگذاریم، و بعد از آن گریل را به مدت 30 ثانیه روشن میکنیم تا پنیر طلایی شود، با سس گوجه فرنگی تند روی آنرا تزیین میکنیم،،،
نوش جان