۰۳:۱۱ ۱۳۹۴/۱۱/۴
پنکیک سیب👇👇
مواد لازم برای۵ نفر🍎
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
سیب (پوره شده) ۱ عدد
کره ۳ قاشق مربا خوری
وانیل ۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
دارچین ۲ قاشق چای خوری
عسل به مقدار لازم
طرز تهیه 🍘
۱- ابتدا در ظرفی مناسب آرد، شكر، وانیل، دارچین، بیكینگپودر، سیب، شیر و تخممرغ را با هم مخلوط كرده و با چنگال دو تا سه دقیقه هم میزنیم.
۲- با یك ملاقه متوسط از مواد، درون تابهای كه با كره چرب كردهایم، پهن كرده و دو طرف آن را سرخ میكنیم.
۳- وقتی پخت روی آن را با عسل و پودر دارچین تزیین میكنیم.
سایر نکات
معمولا پنكیك را در تابه خیلی كوچك میپزند و چند عدد از آن را روی هم قرار میدهند
مقدار عسل روی پنكیك با توجه به ذائقه شما متفاوت است
برای تهیه پوره سیب پوست آن را بكنید و بعد از جدا كردن چوب و دانه آن را میكس كنید.